• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Hektisk og forblåst avslutning på året
    - Tenning av lysene på julegranen ved Madlamark Kirke
    - Loppemarked vel gjennomført
    - Oppstartseminar 2013
    - Nytt semester i gang
    - Korpsturen 2013 vel gjennomført
    - Korpsturen 2013 nærmer seg
    - Korpset øver til NM - Seminarhelg 24-26. mai 2013
    - Vårens beste sosiale begivenhet
    - Besøk av sommeren på 17de mai
    - Aspirantseminar
    - 1ste mai
    - Korpset i marsjtakt
    - Aspirantopptak
    - Planlegg Korpsturen for 2013
    - Seminarhelg februar 2013
    - Medaljeballet 2013
    - Medaljeballet 2013 Bilder
    - Aspiranter i samspill
    - Godt Nyttår
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 
Korpsturen 2013 nærmer seg
 

Nå er det snart sommer, og til helgen skal korpset delta på norgesmesterskapet for skolekorps i Larvik. Deretter drar korpset med følge rett på tur til Ungarn. Turkomitéen har utarbeidet et turprogram som dekker både NM og turen til Ungarn. Her finner vi detaljert informasjon om turen fra avreise på torsdag 20. juni til vi er tilbake i Stavanger på kvelden 28. juni.

Korpset reiser med buss fra Gosen Skole til Larvik kl. 15:00 torsdag 20. juni. Det vil være overnatting for musikantene i Skottevik torsdag. Her vil vi ha grilling når vi kommer fram på kvelden, og vi øver til konkurransen på fredag. Musikantene og ledsagerne som skal dra med bussen (og overnatte i Kristiansand) må ta med seg noe mat til frokost, og eventuelt niste på veien. Det er kjøleskap på hytten vi skal bo i på Skottevik, og det er da tanken at vi spiser frokost individuelt (per hytte). Det blir også grilling til lunsj.

 

På fredag drar vi videre til Larvik. Her overnatter vi på skole to netter fra fredag til søndag. Det vil bli servert kveldsmat fredag og frokost, lunsj og middag på lørdag samt på søndag morgen. Spisetid er tildelt ihht konkurransetid. På lørdag øver vi på skolen, møter opp for konkurransen kl. 14:10 og Madlamark Skolekorps skal inn på scenen i Bølgen konserthus kl. 15:00. Groupies er varmt velkomment il å komme å se på konkurransen. På lørdag kveld vil det være fest, premieutdeling og festkonsert med Garden. Link for mere informasjon om NM: http://www.musikkorps.no/no/nm/nm_skolekorps_janitsjar/

 

På søndag morgen tar bussen oss videre til Gardermoen. Bussen drar deretter tilbake ti Stavanger, og der er det veldig god plass, men muligens ikke så hensiktsmessig å bli med da den ikke kommer tilbake til Stavanger før på mandag (sjåføren må overnatte grunnet kjørebestemmelser). Foreldre og andre groupies som kommer for å se på anbefales derfor å ordne med egen transport tilbake til Stavanger.

 

Flyet går fra Oslo (Gardermoen) til Budapest søndag 23. Juni kl. 11:05. Vi reiser med Sabra Tours som har satt sammen en fin og variert tur. Ankomst til Budapest på ettermiddagen hvor vi overnatter på hotell frem til tirsdag 25. Da tar vi buss videre til Balatonsjøen hvor vi skal bo frem til retur fredag 28. Det er lagt opp til tur til Szentendre på tirsdag og konsert to av dagene, men det blir også mye tid til bading og strandliv.

 

Med stort og smått blir vi totalt 39 personer på turen til Ungarn.

 

Vi drar hjem igjen på fredag 28. juni, og er tilbake i Stavanger kl. 20:10.

 

Korpset dekker stort sett alle kostnadene for musikantene (deltagelse, overnatting og måltider) i forbindelse med konkurransen, men det er betalt en egenandel på 400,- kroner fra de musikantene som ikke blir med videre med til Ungarn.