• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Hektisk og forblåst avslutning på året
    - Tenning av lysene på julegranen ved Madlamark Kirke
    - Loppemarked vel gjennomført
    - Oppstartseminar 2013
    - Nytt semester i gang
    - Korpsturen 2013 vel gjennomført
    - Korpsturen 2013 nærmer seg
    - Korpset øver til NM - Seminarhelg 24-26. mai 2013
    - Vårens beste sosiale begivenhet
    - Besøk av sommeren på 17de mai
    - Aspirantseminar
    - 1ste mai
    - Korpset i marsjtakt
    - Aspirantopptak
    - Planlegg Korpsturen for 2013
    - Seminarhelg februar 2013
    - Medaljeballet 2013
    - Medaljeballet 2013 Bilder
    - Aspiranter i samspill
    - Godt Nyttår
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

Tenning av lysene på julegranen ved Madlamark Kirke
 
 
 
 
 
 

På lørdag 30. november ble lysene på julegranen utenfor Madlamark Kirke tent.  Dette er en årlig tradisjon, og både unge og gamle møter opp for å se på, få seg litt gløgg, og for gå rundt juletreet.  Mange har vært på julemesse og basar og blir til lyset blir tent.  Musikanter fra Madlamark Skolekorps stiller opp untefor og spiller et knippe julesanger, og det dannes flere ringer rundt juetreet, da lysene tennes.

Det adventstid og juletrærne er flere steder pyntet og opplyst.  Julen nærmer seg med stormskritt, og det er en hektisk tid nå framover før julefreden snker seg.  Også for Madlamark Skolekorps.  Lørdag 30. november var det julemesse i Madlamark Kirke, med basar og kirkekaffe.  Etterpå, ble lysene tent på på julegranen utenfor.  Madlamark Skolekorps spilte som vanlig tradisjonelle julesanger ve denne anledningen.  Det kan vel ikke sies agt det var en pågtrengende julestemning, med Stavanger regn i luften og relativt varm med rundt syv garder.  Men en del folk, og ikke minst store deler av korpset, hadde tatt seg tid til å være med på julegranlystenning denne ettermiddagen.  Både unge og gamle slo ring rundt juletreet – flere ringer faktisk – og under mer eller mindre kyndig oppmuntring av dirigent Martin ble det gang rundt treet.  Korpset splite flere kjente julesanger, og det var til og med spede tilløp til sang.