• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Hektisk og forblåst avslutning på året
    - Tenning av lysene på julegranen ved Madlamark Kirke
    - Loppemarked vel gjennomført
    - Oppstartseminar 2013
    - Nytt semester i gang
    - Korpsturen 2013 vel gjennomført
    - Korpsturen 2013 nærmer seg
    - Korpset øver til NM - Seminarhelg 24-26. mai 2013
    - Vårens beste sosiale begivenhet
    - Besøk av sommeren på 17de mai
    - Aspirantseminar
    - 1ste mai
    - Korpset i marsjtakt
    - Aspirantopptak
    - Planlegg Korpsturen for 2013
    - Seminarhelg februar 2013
    - Medaljeballet 2013
    - Medaljeballet 2013 Bilder
    - Aspiranter i samspill
    - Godt Nyttår
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

Seminarhelg februar 2013
Hovedkorpset øvet i gymsalen på Gosen
 
Hovedkorpset øvet i gymsalen på Gosen
 
Det ble anledning til god mat og drikke
 
Det ble anledning til god mat og drikke
 
Og noen pauser var det også
 
Og noen pauser var det også
 

Nå nærmer årets første konkurranse seg med stormskritt, og i helgen var både hoved- og juniorkorpset samlet til seminar. Nært fullt besatte korps øvet heftig i tre lange dager, og formen før Rogalandsmesterskapet nærmer seg.

Egentlig blir det jo fem dager korpsene øver etterhverandre da det jo er normal øvelse på torsdag og fredag, så det er blitt noen hektiske dager.

Det har vært en utfordrende start på året for korpset. Kort tid fra nyttår ti vinterferien og Rogalandsmesterskapet kommer tidlig. Gosenrevyen kommer ikke i konflikt med konkurransen, men den har tatt mye (stort sett all) oppmerksomhet til de av musikantene som deltar på denne. Det har i tillegg vært mye skolearbeid og det har nok til tider vært et heller tynt bestukket orkester som har øvd sammen hittil i år.

I Helgen 22. til 24. februar ble det av musikantene hovedkorpset og juniorkorpset samt de respektive dirigenter øvet og øvet på repertoaret til neste helgs mesterskap. Det ble øvet både i grupper og som samlet korps. Noen slang seg i tau som raske skyteskiver for fotballspillere. Og det kan se ut som om det ble utøvet avansert gymnastikk også i gymsalen som ble brukt som øvingssal for et samlet korps.

Korpsforeldre og medlemmer av styret (som jo forsåvidt også er korpsforeldre) sørget for mat og drikke. Det ble servert frukt og grønnsaker som snakks og pølser, brød og lompe på lørdag, og hamburger med brød på søndag. På søndag ble de også servert noe gode og flott utseende lapper med syltetøy. Det var nok ikke så mange som dro hjem sultne.

Det ble ikke noen hentekonsert etter seminaret, men isteden ble det en gjennomgang av konkurranse stykkene på mandag etter (eller egentlig som en del av) øvelsen - før årsmøtet. Så det ble jo noe publikum som fikk med seg status når det er mindre enn en uke til konkurransen. Og som Martin, hovedkorpsdirigent, sier 'kan vi det i dag så har vi ikke valgt vanskelige nok stykket å spille'. Men vi kan vel si at det lover godt. Både hoved- og juniorkorpset spilte igjennom programmet sitt. Det samme gjorde kornettgruppen som stiller i konkurransen som ensemble.

For styret, Gregar