• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Hektisk og forblåst avslutning på året
    - Tenning av lysene på julegranen ved Madlamark Kirke
    - Loppemarked vel gjennomført
    - Oppstartseminar 2013
    - Nytt semester i gang
    - Korpsturen 2013 vel gjennomført
    - Korpsturen 2013 nærmer seg
    - Korpset øver til NM - Seminarhelg 24-26. mai 2013
    - Vårens beste sosiale begivenhet
    - Besøk av sommeren på 17de mai
    - Aspirantseminar
    - 1ste mai
    - Korpset i marsjtakt
    - Aspirantopptak
    - Planlegg Korpsturen for 2013
    - Seminarhelg februar 2013
    - Medaljeballet 2013
    - Medaljeballet 2013 Bilder
    - Aspiranter i samspill
    - Godt Nyttår
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Kranskakeloddsalg i Madlaleiren


Vårens beste sosiale begivenhet
Kranskakebaking på Gosen Skole
 
Kranskakebaking på Gosen Skole
 
Mer kransekakebaking på Gosen
 
Mer kransekakebaking på Gosen
 
Og blide festkledde loddselgere
 
Og blide festkledde loddselgere
 

I alle fall for Madlamark Skolekorps, og da snakker vi om kransekakedugnaden. Her stiller alle foresatte opp i en eller annen funksjon, og både nåværende musikanter og pensjonerte musikanter er med, og til og med foreldre til pensjonerte musikanter bidrar med flott innsats. Det er to kvelder med hektisk kakebaking på Gosen, tre dager med loddsalg på Madla Amfi og i Madlaleiren 17. mai.

Kransekakedugnaden er blitt en populær aktivitet som er en flott sosial sammenkomst. Det er også en fabelaktig inntekt for korpset og det er nok de fleste som synes dette er en mye bedre måte å tjene penger på enn å flytte møbler, være vakter og annet fysisk arbeid. Faktisk har vi en inntekt på nesten åtti tusen kroner.

Spesielt er de muligens at kakene som loddes ut er laget av foreldrene helt fra grunnen av. Kranskakebakingen ble denne gang utført på mandag og tirsdag før 17. mai, som vanlig på skolekjøkkenet på Gosen Skole. Her er det kransekakebaking på samlebåndet, og etterhvert har bakerne funnet sine foretrukne plasser i samlebåndet. Bakingen starter ved fem tiden om ettermiddagen, og kveldens økt avsluttes ikke hør etter klokken ti om kvelden. I løpet av to kvelder har en fantastisk gjeng laget nesten to hundre kaker.

Loddsalget på Madla Amfi startet allerede på tirsdag, så det var helt ferske kaker som ble loddet ut. Det var god gang i loddselgere i tre dager, og loddselgerne melder om gif pågang, masse hyggelige mennesker og gode ønsker til korpset. Vi hadde vel en liten misforståelse med Handelslaget men får håpe vi kan ordne opp i dette til neste gang. Vi må spesielt takke Njål og Liv som sporty stilte opp på dagtid alle tre dagene for å selge lodd.

På syttende mai var det kransekakeloddsalg i Madlaleiren. Her spilte korpset en liten konsert for å dra oppmerksomheten til kransekakeloddsalgteltet. Og det hjalp. Det var en stim av folk rundt loddselgerne og det var faktisk etterhvert flere som skuffet måtte gå igjen med uforrettet sak da det ble slutt på kakene. Med det brydde jo en flott omsetning i løpet av den tiden det var loddsalg i leiren.

Det er klart at en slik aktivitet ikke gjør seg selv, og i tillegg til alle som har bakt og solgt lodder hadde det ikke latt seg gjøre uten planlegging og styring fra Linda.

Takk så mye til alle sammen, Gregar for alle i korpset

Kranekakdugnad  

Baking på Gosen nr. 1
Baking på Gosen nr. 1

Kransekakebaking på Gosen nr. 2

Kransekakebaking på Gosen nr. 3

Kransekakebaking på Gosen nr. 4

Kransekakebaking på Gosen nr. 5

Kransekaker

Korpset spiller ved kransekaketeltet

Korpset spiller fremdeles ved kransekaketeltet

Fullt av folk i Madlaleiern

Kransekakeloddsalg

Anniken selger lodd

Sissel og Gro selger lodd