• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Hektisk og forblåst avslutning på året
    - Tenning av lysene på julegranen ved Madlamark Kirke
    - Loppemarked vel gjennomført
    - Oppstartseminar 2013
    - Nytt semester i gang
    - Korpsturen 2013 vel gjennomført
    - Korpsturen 2013 nærmer seg
    - Korpset øver til NM - Seminarhelg 24-26. mai 2013
    - Vårens beste sosiale begivenhet
    - Besøk av sommeren på 17de mai
    - Aspirantseminar
    - 1ste mai
    - Korpset i marsjtakt
    - Aspirantopptak
    - Planlegg Korpsturen for 2013
    - Seminarhelg februar 2013
    - Medaljeballet 2013
    - Medaljeballet 2013 Bilder
    - Aspiranter i samspill
    - Godt Nyttår
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

Planlegg Korpsturen for 2013
Oversikt over Budapest
 
Oversikt over Budapest
 
Atlas City Hotel, hvor vi skal bo i Budapest
 
Atlas City Hotel, hvor vi skal bo i Budapest
 
Annabel Hotel i Baltonfüred, ved Balatonsjøen
 
Annabel Hotel i Baltonfüred, ved Balatonsjøen
 

Så er det klart for å tenke på korpsturen. I år går turen til Ungarn. Først til hovedstaden Budapest, deretter til Balatonsjøen. På turen skal vi spille og leke, og ha det flott sammen. Det er hovedkorpset samt andre års juniorer som har anledning til å være med, samt foresatte. Vi har avreise fra Oslo etter at hovedkorpset har deltatt på NM for skolekorps i Larvik.

Vi trenger nå å få en oversikt over hvem som blir med på årets korpstur. Hovedkorps og andre års junior (dvs de juniorene som kommer opp i hovedkorpset i år) kan være med på turen. Alle foresatte er velkommen til å være med, men juniorer må ha med en foresatt.

Korpset skal være med på NM for skolekorps, jantisjar, i Larvik. Deretter drar de som vil, kan og har meldt seg på, direkte på korpstur.

Turopplegget starter med Buss fra Stavanger til Larvik torsdag 20. juni. Vi overnatter derfor tre netter i Larvik i forbindelse med NM. Det gir oss en fin oppladiing før konkurransen. Foresatte som har ogsaå andledning til å være med og det blir anledning til å overnatte og spise sammen med korpset.
Vi transporteres med buss lokalt i Larvik mellom overnatting og konsertlokalet. Da vi sannsynligvis blir innkvartert på skole, må den enkelte ha med noe å sove på og i. Det vi ikke trenger av materiell med oss til Ungarn sender vi tilbake til Stavanger. Det organiseres også transport hjem til Stavanger for de som ikke skal være med til Ungarn.

Søndag 23. juni fraktes vi med buss til Gardermoen hvor turen går til Budapest. Flyet går på formiddagen, så vi må nok stå opp litt tidlig. På Gardermoen møter vi de som eventuelt skal være med, men ikke har vært med på NM.
Vi ankommer Budapest på dagen 23. juni, og er her i et par dager. Vi spiller en konsert, og det blir tid til sightseeing og annen fritid. 25. juni drar vi på tur til Szentendre ved Donau, og på ettermiddagen med buss videre til Balatonsjøen (Annabella Hotel i Balatonfüred). Her bader og koser vi oss, og kanskje det blir anledning til å spille konsert.

28. juni drar vi hjemover. Først med buss til flyplassen i Budapest, så direkte hjem til Stavanger med fly. Vi er hjemme ved ni tiden om kvelden.

Turen til NM betales for musikantene av korpset. Korpsturen til Ungarn har en total egenandel per reisende på 5 500 kroner.

For at turopperatørene (som igjen er Sabra) skal klare å ornde alt for oss må vi snart vite hvor mange som blir med. Denne gangen gjør vi det slik at de som skal være med setter inn depositum på 1 500 kroner per turdeltaker, på kontoen til Madlamark skolekorps: 3206 30 00255.
Merk innbetalingen med Ungarn 2013, reisedeltagerens navn .
Frist for innbetaling av depositum er onsdag 20.mars. Det sendes faktura på restbeløpet når avreise næremer seg, sannsynligvis en gang i mai.

Som tidligere år legges det opp til et dorull-/tørkerullsalg for å delfinansiere turen. Dette er for de som vil, og overskuddet godskrives hver enkelt musikant etter hvor mye han/hun selger.

Nærmere info kommer etter påske.

Lurer du på noe er det bare å ta kontakt med turkomiteen:
Øyvind Solberg : oivind.solberg@cha.ca
Eirik Jacobsen: eirik.jacobsen@dnv.com
Svein Åke Bjerga: svein.ake.bjerga@lyse.net
Geir Egil Eie: geei@statoil.com
Get Adobe Reader  Presentasjon av korpsturen 2013 Read file