• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Hektisk og forblåst avslutning på året
    - Tenning av lysene på julegranen ved Madlamark Kirke
    - Loppemarked vel gjennomført
    - Oppstartseminar 2013
    - Nytt semester i gang
    - Korpsturen 2013 vel gjennomført
    - Korpsturen 2013 nærmer seg
    - Korpset øver til NM - Seminarhelg 24-26. mai 2013
    - Vårens beste sosiale begivenhet
    - Besøk av sommeren på 17de mai
    - Aspirantseminar
    - 1ste mai
    - Korpset i marsjtakt
    - Aspirantopptak
    - Planlegg Korpsturen for 2013
    - Seminarhelg februar 2013
    - Medaljeballet 2013
    - Medaljeballet 2013 Bilder
    - Aspiranter i samspill
    - Godt Nyttår
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Her er Polynesen i gang


Medaljeballet 2013
Stilige musikanter klar for en hyggelig aften
 
Stilige musikanter klar for en hyggelig aften
 
Bokstavleken
 
Bokstavleken
 

Skolekorpsets Medaljeball er en formell affære hvor musikantene står i fokus. Spesielt de musikantene som har oppnådd ansiennitet. Dette er en påskjønnelse fra Norges Musikkorpsforbund til de som har vært medlem i respektive 3, 5, 7 og 10 år. De får tildelt medalje etter ansiennitet.

Første medalje blir utdelt til de som har vært medlem i tre år, i fjor. Dvs de som nå er inne i sitt første år i hovedkorpset. Derfor er også medaljeballet forebeholdt musikantene i hovedkorpset. I år var det seks stykker som har vært medlem i tre år. Det var fire som har vært medlem i fem år, fem som har vært medlem i syv år og en som har vært medlem i ti år. Nå har det seg slik at noen har vært medlem noe kortere enn alder tilsier av forskjellige grunner, men det er antall år som medlem som teller.

I år hadde vi medaljeballet i Madlamark kirke. Det var på lørdag 26. Januar. Her serverte styret Thai mat og brus, og musikantene var dresset opp i fineste ball klær. Det var taler til herrene holdt av damene og det var tale til damene hold av en av herrene. Og det var takk for maten tale hvor det også ble gjort litt stas på styret dom for anledningen vartet opp (noe de jo faktisk gjør regelmessig også ved andre anledninger).

Etter mat og taler var det utdeling av medaljer. Dessverre var noen forhindret fra å komme denne kvelden, og størst var nok frafallet i gruppen syv års medalje da disse hadde en lang dag med øving til Gosenrevyen. Så var set noe leker før hele kirken ble tatt i bruk ved den tradisjonelle polynesen.

Så var nok en hyggelig kveld i korpsregi over. Og nok en gang må vi takke Madlamark Menighet for av får lov til å bruke kirken til våre arrangementer. Ikke er det bare en flott konsertsal, det byr også på en utmerket samlingsplass men gode fasiliteter.

For styret Gregar