• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Hektisk og forblåst avslutning på året
    - Tenning av lysene på julegranen ved Madlamark Kirke
    - Loppemarked vel gjennomført
    - Oppstartseminar 2013
    - Nytt semester i gang
    - Korpsturen 2013 vel gjennomført
    - Korpsturen 2013 nærmer seg
    - Korpset øver til NM - Seminarhelg 24-26. mai 2013
    - Vårens beste sosiale begivenhet
    - Besøk av sommeren på 17de mai
    - Aspirantseminar
    - 1ste mai
    - Korpset i marsjtakt
    - Aspirantopptak
    - Planlegg Korpsturen for 2013
    - Seminarhelg februar 2013
    - Medaljeballet 2013
    - Medaljeballet 2013 Bilder
    - Aspiranter i samspill
    - Godt Nyttår
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

Korpset i marsjtakt
Uniformene må passe til marsjeringen i mai
 
Uniformene må passe til marsjeringen i mai
 
 
 
Litt inneøving før vi går ut
 
Litt inneøving før vi går ut
 

Nå er mai rett rundt hjørnet, og selv om det fremdeles er kalde gufs i luften kan det set ut som om en lang og kald vinter er i ferd med å slippe taket. Det betyr korpsmusikk i gatene og forberedelse til at vi får vise oss fram i bydelen. Det er marsjering og musikk både 1. og 17. mai, selv om vi i år begrenser oss til bydelen. Dvs. at på 17. mai blir er vi etter å ha vekt opp beboerne i Madlamark kun er med i barnetoget på Madla.

For Madlamark Skolekorps er dette en hektisk tid. Vi skal vise oss fram i bydelen, og ikke bare for mor og far og søsken. Det er folk som vinker og roper oppmuntringer når musikantene spiller i gatene og hele bydelene står jo og ser på barnetoget på 17. mai. I Madlaleiren er deg normalt helt fullt og tradisjonen tro skal nok alle musikkorpser i bydelen spille nasjonalsangen sammen.

Nå i mai og både 1. og 17 mai spiller og marsjerer både hoved- og juniorkorpset sammen. Forøvrig spiller Junior 2 som skal opp i hovedkorpset i hovedkorpset på juniortider. Utenom dette øver hovedkorpset på NM stoff. Fjorårets aspiranter skal begynne å øve med juniorkorpset fra 27. Mai. Dvs kl. 18:00 til 19:45.

Aktivitetene i mai er omtrent slik;

Mandag 29. April på Gosen Skole; Uniformer

Det er jo en stund siden uniformen var på og kroppsfasongen kan ha endret seg. Sjekk derfor om ting passer, og dersom ikke ta en tur til korpsrommet på Gosen før øving fra kl. 17:00. Uniformskomitéen vil være der og hjelpe til med å finne noe som passer. De som kommer fra juniorkorpset må da få utdelt uniform.

På øvingen blir det marsjering

1. mai oppmøte på Madlamark Bydelshus og Marsjering i gatene

Oppmøte ved Madlamark Bydelshus klokken 08:45. Avmarsj klokken 09:00. Etterpå blir det frokost i bydelshuset.

3 – 4. Mai på Gosen Skole; Aspirantseminar
Fredag 17:00 – 19:00
Lørdag 10:00 – 14:00
Her kommer nye aspiranter først I kontakt med korpset og musikkgleden. De kommende musikantene blir tatt hand om av våre instruktører, mens foreldrene får informasjon av styreleder. Det blir servert noe frukt og gulrøtter, og saft. På lørdag blir det kanskje også lapper. Vi håper på a de elder musikantene kommer for å kast glans over arrangementet. Konsert kl. 14:00.

16. mai er det prøvemarsjering på barneskolene
Madlavoll kl. 09:00
Madlamark kl. 11:00

14., 15. og 16. Mai er det Kranskakeutlodning på Madla Amfi
Vi baker kransekaker uken før, og lodder ut utenfor Madla Handelslag på tirsdag, onsdag og torsdag før 17. Mai.

17. mai er det oppmøte på Gosen Skole for marsjering i gatene og i barnetoget

Avmarsj kl. 07:00 fra Gosen så marsjering i bydelen, til Madlamark kl. 08;00. Heiser flagget. Frokost på Madlamark skole. Barnetoget går kl. 09:00. Martin Kinn er dirigent for alle skolekorpsene under avspilling av nasjonalsangen i Madlaleiren. Vi selger kransekakelodd på 17. Mai, her spiller også korpset.

31. mai – 3. Juni på Gosen; Første helgeseminar før NM
Dette blir et overnattingsseminar, enten med overnatting på hjemmebane på Gosen, eller å reise bort. Mer informasjon senere.

I tillegg øver jo korpset på NM repertoaret sitt. Det er fremdelses noen uker til NM, men Martin mener at musikantene nå bør kunne materialet og at det kun burde være finpussing framover. Det er vel ikke helt tilfelle. Det er derfor meget viktig å få med seg den øvingen som er milig, og da må en møte opp på øvelsene. Både dirigent og musikanter gir et hjertesukk over at det er så mange som ikke kommer til øvingene. Det går ikke bare ut over de som ikke kommer, men også de so er til stede men ikke får øve med full besetning, og at det vil være mange ting en må jobbe ekstra med.

Dette er jo en tid også for eksamen og skoleavslutninger, og det nok også fullt kjør på andre aktiviteter. Det er derfor å håpe at musikantene klarer å få til sitt beste på skolen samtidig som musikkorpset blir prioritert.


Gregar Haugen