• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 18. desember
    - Kransekakelotteriet i desember
    - Madlamark Skolekorps spiller på Gosen Skole sitt julemarked
    - Julegranen tent
    - Operasjon Hillevåg Hekk flott gjennomført
    - Vel gjennomført Loppemarked
    - Gosen skole feier 40 år
    - Korpset spiller for Oilers
    - Oppstartsseminaret 2014
    - Nytt semester i gang
    - Korpstur til Trondheim
    - Hovedkorpset er klar for tur og NM
    - Juniorkorpset avslutter for sommeren
    - Hovedkorpset forbereder seg til NM
    - Madlamark Skolekorps spiller for Madla IL
    - 17. mai 2014
    - Kransekakelotteriet - del 2
    - Kransekakelotteriet i mai
    - Aspirantopptak 2014
    - Opptak av nye aspiranter
    - 1. mai
    - Seminar på Nærbø
    - Medaljeball
    - Aktiviteter våren 2014
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 
Hovedkorpset forbereder seg til NM
 

NM for skolekorps og festivalen i Trondheim nærmer seg med stormskritt, og for hovedkorpset er det fullt fokus.  Helgen 13-15. juni var det seminar på Gosen skole. Det er vanlig øving på mandag og torsdag, og siste finpuss helgen 21-22. juni. NM-programmet blir da fremført på en konsert i gymsalen på Gosen skole søndag 22. juni kl. 16:00. Velkommen! Deretter blir det avreise for korpstur på vei til Trondheim mandag 23. juni (oppmøte på Gosen skole senest kl. 07:30). Det blir både tid til fritid, øving og andre aktiviteter på veien til Trondheim.

Fra fredag 13. til søndag 15. juni var det NM-seminar for hovedkorpset på Gosen skole.  Det var samspill på fredag og søndag, og gruppeøvelser på lørdag.  Det var ikke overnatting, og det var øving fra allerede klokka ni om morgenen til klokken tre på ettermiddagen, på både lørdag og søndag.  Musikantene jobbet hardt, men fikk jo litt bevertning - i alle fall på lørdag og søndag.  Frukt og tomatsuppe på lørdag, og pølser i brød eller lompe på søndag.

Det er gode framskritt og korpset nærmer seg NM-form. Det må også noe finpuss til. Derfor blir det også seminar til helgen, 21. og 22. juni.  Her skal det øves fra kl. 11:00 til 16:00 både lørdag og søndag. Kl. 16:00 på søndag skal NM-programmet fremføres i gymsalen på Gosen skole. Her inviteres, eller til og med oppfordres, alle foreldre, foresatte, søsken, besteforeldre, tanter, onkler, venner, naboer, andre bekjente og hele nabolaget å komme for å høre på.

Klokke halv åtte (07:30) på mandag morgen 23. juni drar hovedkorpset på korpstur oppover Vestlandet med kurs for Trondheim. God tur og lykke til!

(Tekst: Gregar)