• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 18. desember
    - Kransekakelotteriet i desember
    - Madlamark Skolekorps spiller på Gosen Skole sitt julemarked
    - Julegranen tent
    - Operasjon Hillevåg Hekk flott gjennomført
    - Vel gjennomført Loppemarked
    - Gosen skole feier 40 år
    - Korpset spiller for Oilers
    - Oppstartsseminaret 2014
    - Nytt semester i gang
    - Korpstur til Trondheim
    - Hovedkorpset er klar for tur og NM
    - Juniorkorpset avslutter for sommeren
    - Hovedkorpset forbereder seg til NM
    - Madlamark Skolekorps spiller for Madla IL
    - 17. mai 2014
    - Kransekakelotteriet - del 2
    - Kransekakelotteriet i mai
    - Aspirantopptak 2014
    - Opptak av nye aspiranter
    - 1. mai
    - Seminar på Nærbø
    - Medaljeball
    - Aktiviteter våren 2014
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Loddsalg på Madla Amfi onsdag formiddag.


Kransekakelotteriet - del 2
Kransekakebakingen er i gang
 
Kransekakebakingen er i gang
 
Klar for loddsalg i Madlaleiren
 
Klar for loddsalg i Madlaleiren
 
Korpset spiller i Madlaleiren - det trekker til seg loddkjøpere.
 
Korpset spiller i Madlaleiren - det trekker til seg loddkjøpere.
 

Da er kranskaklotteriet vel overstått. Det ble nok en gang en veldig godt utført dugnad hvor stort sett alle korpsforeldre har deltatt. Det var kranskakebaking og loddsalg. Loddsalget ble gjennomført ved Madla Handelslag mandag til onsdag før 17. mai, og med en kjempeavslutning 17. mai i Madlaleiren. Her ble loddene revet bort, og alle kakene ble vunnet. Kjempegodt jobba!

Kransekakeloddsalget er den dugnaden som skolekorpset får mest inntekter av, men kakene baker seg jo ikke selv. 7. og 8. mai var foreldre og foresatte på skolekjøkkenet på Gosen skole for å bake kransekake fra ettermiddagen til sent på kveld.  I år var det også prøvebaking med ny type deig.  Etter litt prøving gikk det greit. Og resultatet ble velsmakende!

Loddsalget var i Amfi Madla mandag, tirsdag og onsdag før 17. mai. Det var faktisk mange som var på besøk allerede tidlig på formiddagen.  Her er det mange hyggelige mennesker (og sikker også noen som ikke er fullt så hyggelige, men de kjøper jo ikke lodd - så de slipper vi normalt å forholde oss til). Vi startet loddsalget da senteret åpnet, og avsluttet ved stengetid. Lotteri-inntektene økte jevnt og trutt dag for dag.

Siste loddsalgsdag var i Madlaleiren 17. mai. Her var vi klare til loddsalg umiddelbart etter at talene var ferdige takket være flott forarbeid av Kransekakekomiteen anført av Linda og Lars.  Korpset spilte, og trykket på å få kjøpt lodd var påtagelig.  Da det tynnet seg ut og folk hadde begynt å gå hjem var det også slutt på kakene.  Det var en flott avslutning på kransekakeloddsalget.  Mange kunne ta meg seg ei kake hjem, mens andre nok var litt skuffet over ikke å ha vunnet noe. Men slik er det nå - ikke alle kan vinne (bortsett fra de som arrangerer loddsalget som jo har en nødvendig og god inntekt). De aller fleste synes nok også at det er flott at inntektene i sin helhet går til skolekorpset.

(Tekst og foto: Gregar)