• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 18. desember
    - Kransekakelotteriet i desember
    - Madlamark Skolekorps spiller på Gosen Skole sitt julemarked
    - Julegranen tent
    - Operasjon Hillevåg Hekk flott gjennomført
    - Vel gjennomført Loppemarked
    - Gosen skole feier 40 år
    - Korpset spiller for Oilers
    - Oppstartsseminaret 2014
    - Nytt semester i gang
    - Korpstur til Trondheim
    - Hovedkorpset er klar for tur og NM
    - Juniorkorpset avslutter for sommeren
    - Hovedkorpset forbereder seg til NM
    - Madlamark Skolekorps spiller for Madla IL
    - 17. mai 2014
    - Kransekakelotteriet - del 2
    - Kransekakelotteriet i mai
    - Aspirantopptak 2014
    - Opptak av nye aspiranter
    - 1. mai
    - Seminar på Nærbø
    - Medaljeball
    - Aktiviteter våren 2014
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Klar for innmars


Hovedkorpset er klar for tur og NM
Da var konserten vel overstått
 
Da var konserten vel overstått
 

Siste finpussen på NM programmet ble gjennomført nå i helgen, 21. og 22. juni.  Det ble avsluttet med årets fineste musikkstykke – synes i alle fall en nesten full gymsal på Gosen.  Det vil si at hovedkorpset vel er så klar som det kan være før turen går nordover Vestlandet på mandag morgen.

For mange er det sommerferie nå som skolen nå er ferdig for terminen, og solen skinner sammen med en (som vanlig) kald nordavind.  Men for musikantene i hovedkorpset i Madlamark Skolekorps, og mange tusen andre musikanter i skolekorps både i Stavanger og resten av landet, er det oppstart til en spennende uke og helg med musikkfestival og norgesmesterskap i Trondheim.  Madlamark Skolekorps (forsterket med to musikanter fra Førre) drar på tur mandag morgen, 23. juni, kl 07:30, opp Vestlandet med Trondheim som mål.

Korpset har i hele vinter og vår øvd på stykket (tre satser) som skal fremføres på NM neste helg.  På søndag, etter en helg med siste finpuss, var det klar for konsert i gymsalen på Gosen skole.  Da korpset og dirigenten var klar kl. 16:00 hadde det kommet nesten fullt hus (dvs. at nesten alle stolene som var satt ut var besatt).  Det var både foreldre, søsken, besteforeldre, gamle musikanter, og naboer, som hadde benket seg for å høre på.  Og etter en liten introduksjon satte korpset i gang.   Det ble etter manges mening årets flotteste konsert, inklusive de som har vært å hørt på profesjonelle konserter i vår.  Nå kan det muligens være noe subjektivt i denne vurderingen, men det er klart at korpset er klar for utfordringen.  Nå er det litt øving for å holde lepper or´g never varme fram til helgen, så ønsker vi de lykke til.  Dersom noen skulle ha anledning til å komme til Trondheim for å høre på hadde jo det vært flott.  For de av oss som ikke har anledning, blir det oppdatering på denne siden regelmessig under turen og festivalen.

Lykke til, og god sommer.

(Tekst og foto: Gregar)