• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 18. desember
    - Kransekakelotteriet i desember
    - Madlamark Skolekorps spiller på Gosen Skole sitt julemarked
    - Julegranen tent
    - Operasjon Hillevåg Hekk flott gjennomført
    - Vel gjennomført Loppemarked
    - Gosen skole feier 40 år
    - Korpset spiller for Oilers
    - Oppstartsseminaret 2014
    - Nytt semester i gang
    - Korpstur til Trondheim
    - Hovedkorpset er klar for tur og NM
    - Juniorkorpset avslutter for sommeren
    - Hovedkorpset forbereder seg til NM
    - Madlamark Skolekorps spiller for Madla IL
    - 17. mai 2014
    - Kransekakelotteriet - del 2
    - Kransekakelotteriet i mai
    - Aspirantopptak 2014
    - Opptak av nye aspiranter
    - 1. mai
    - Seminar på Nærbø
    - Medaljeball
    - Aktiviteter våren 2014
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Konsert med junior korpset forsterket med fjorårets aspiranter.


Juniorkorpset avslutter for sommeren
Det ble laget lapper til feststemte juniormusikanter - som også ble foret med is og non-stop.
 
Det ble laget lapper til feststemte juniormusikanter - som også ble foret med is og non-stop.
 

Nå er det snart sommerferie. Mandag var det avslutning for juniorkorpset med konsert, lapper og is.  Etter første del av øvingen stilte juniorkorpset opp, forsterket med fjorårets aspiranter, for å holde en feiende flott konsert.

Fjorårets aspiranter, altså de som begynte som aspiranter våren 2013, har spilt sammen under kyndig ledelse av Sunniva siden februar, og det var spennende å høre hva de har fått til på den tiden. Sammen med juniorkorpset ble det både uroppføring (eller i alle fall nesten) av flere stykker - i en flott blanding av sang og musikk.  Mange foreldre og foresatte hadde tatt seg anledning til å få med seg konserten - en kan vel nesten si at det var stinn brakke.

Det var en fin avslutning på godt arbeid i vår.  Synniva delte også ut premier til hver av aspirantene/juniormusikantene etter konserten. Tusen takk til Sunniva for flott innsats!

Per Olaf Johannesen har vært instruktør og dirigent i Madlamark Skolekorps i en årrekke - i en lang årrekke, femten år er det utrolig nok blitt.  Per Olaf har i mye av tiden vært dirigent for juniorkorpset, også de siste årene.  Det er med et fantastisk tålmodighet og musikalsk innsikt han har drevet fram et fabelaktig og oppegående juniorkorps år etter år, og et kompetent grunnlag for hovedkorpset. Nå har han dessverre sagt seg nødt til å gi fra seg rollen som dirigent. Selv om det står en ny dyktig dirigent og venter på ta over, og han selv fortsetter som instruktør i korpset, er en epoke i korpsets historie over.  En stor takk til Per Olaf og den fantastiske jobben han har gjort som dirigent i korpset vårt!

Etter konserten ble det servert lapper og is med non-stop - både for aspiranter/juniormusikanter, mammer, papper og besteforeldre.  Det vanket litt på styret også - men ikke på hovedkorpset som får vente til helgen.

Det var en hyggelig kveld, og selv om det blir noen som også øver siste torsdag før ferien, ønsker vi musikantene i juniorkorpset (eksisterende og aspirantene som kommer) en fortreffelig sommer!

(Tekst og foto: Gregar og Øyvind)