• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 18. desember
    - Kransekakelotteriet i desember
    - Madlamark Skolekorps spiller på Gosen Skole sitt julemarked
    - Julegranen tent
    - Operasjon Hillevåg Hekk flott gjennomført
    - Vel gjennomført Loppemarked
    - Gosen skole feier 40 år
    - Korpset spiller for Oilers
    - Oppstartsseminaret 2014
    - Nytt semester i gang
    - Korpstur til Trondheim
      Søndag 29 Juni
      Lørdag 28 juni
      Fredag 27 juni
      Torsdag 26 juni
      Onsdag 25 juni
      Tirsdag 24 juni
      Mandag 23 juni
    - Hovedkorpset er klar for tur og NM
    - Juniorkorpset avslutter for sommeren
    - Hovedkorpset forbereder seg til NM
    - Madlamark Skolekorps spiller for Madla IL
    - 17. mai 2014
    - Kransekakelotteriet - del 2
    - Kransekakelotteriet i mai
    - Aspirantopptak 2014
    - Opptak av nye aspiranter
    - 1. mai
    - Seminar på Nærbø
    - Medaljeball
    - Aktiviteter våren 2014
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Korpset på Fløyen Bergen


Korpstur til Trondheim
Leif Pakker Bussen
 
Leif Pakker Bussen
 
Spente musikanter og dirigent er klar for å dra.
 
Spente musikanter og dirigent er klar for å dra.
 

Mandag morgen var det avreise på årets korpstur.  Alle musikantene og ledsagerne var på plass i tide, med en masse bagasje – og det var bussen og.  Etter en fantastisk pakkejobb var de klare og dro av gårde med kursen nordover – først til Bergen så for å feire St. Hans i Førde.

Se reisebrevoppdateringer i menyen til venstre!

Det var en tidlig mandagsmorgen – noen vil kanskje til og med sagt gry-tidlig, men det var sol og mye vind (som vanlig).  Musikanter og ledsagere var på plass, og inn på parkeringsplassen kom bussen – flott dekorert med Oilers bilder.  Dette er Stavanger Oiler´s buss i sesongen.  Det var plutselig en liten tanke om at det jo burde stått Madlamark Skolekorps i stedet for Oilers.  Nå tror kanskje andre vi treffer på veien at vi spiller ishockey – og det er det vel strengt tatt ikke så mange av musikantene som gjør.  Og vi fikk ikke tid til å male om bussen – så den fikk være som den var.  Men fin var den. 

Og god plass hadde den.  Bussjåføren var ikke helt overbevist om at dette ville gå da han så all instrumentene som var linet opp.  Her var det fire pauker, fullt trommesett med stortromme, og to digre tubaer – men de siste så han ikke for de kom på i Aksdal.

Det var ikke så rent lite bagasje musikantene hadde med seg heller, og det var mat for alle.  Leif gjore en formidabel jobb med å  få all bagasjen inn i et av bussens bagasjerom, og Vidar med hjelp fra bussjåføren og de andre ledsagerne fikk jammen plassert alt slagverket i forreste bagasjerom - nesten – og alt på under en halv time.  Om en uke er dette nok en vel etablert rutine, og hadde det vært en del av konkurransen å sette sammen og ta fra hverandre slagverk, hadde vi nok stilt sterke.

Turen går først til Førde via Bergen.  På onsdag er korpset i Ålesund, og her er det konsert sammen med Solevåg Skulekorps.  Dette er vel annonsert i lokale medier, og tegner å bli en flott opplevelse. Deretter reiser vi til Trodheim for å spille i NM.

(Tekst: Gregar; Foto: Stein og Gregar)

Solevåg Skulekorps Inivtasjon til konsert  


Solevåg Skulekorps har invitert til konsert i Solevågshallen, kl 19:00, onsdag 25. juni 2014, sammen med Madlamark Skolekorps