• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 18. desember
    - Kransekakelotteriet i desember
    - Madlamark Skolekorps spiller på Gosen Skole sitt julemarked
    - Julegranen tent
    - Operasjon Hillevåg Hekk flott gjennomført
    - Vel gjennomført Loppemarked
    - Gosen skole feier 40 år
    - Korpset spiller for Oilers
    - Oppstartsseminaret 2014
    - Nytt semester i gang
    - Korpstur til Trondheim
    - Hovedkorpset er klar for tur og NM
    - Juniorkorpset avslutter for sommeren
    - Hovedkorpset forbereder seg til NM
    - Madlamark Skolekorps spiller for Madla IL
    - 17. mai 2014
    - Kransekakelotteriet - del 2
    - Kransekakelotteriet i mai
    - Aspirantopptak 2014
    - Opptak av nye aspiranter
    - 1. mai
    - Seminar på Nærbø
    - Medaljeball
    - Aktiviteter våren 2014
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

Nytt semester i gang
 

Skolekorpset er i gang med en ny sesong. Høsten startet med øvinger for Hovedkorpset og Juniorkorpset mandag 18. august. Aspirantene startet med sin undervisning torsdag 21. august. Det blir en spennende og utfordrende høst som starter med seminar allerede siste helgen i august.

Det ble en fantastisk avslutning på vårsemesteret da Madlamark skolekorps ble Norges beste skolekorps i 1. divisjon janitsjar. Det var en formidabel jobb gjort av musikerne og dirigent Martin Kinn. Turen med oppladning og utladning må vel også kunne sies å ha vært svært bra. Turen gikk via Bergen (med en tur opp Fløibanen) til Førde og Ålesund. Det ble finpusset på musikken og utført andre aktiviteter på vei opp Vestlandet til festivalen i Trondheim. En euforisk hjemreise gikk nesten rett hjem bare med en natts stopp i Tønsberg. I Stavanger ble de hjemkomne Norgesmesterne behørig og begeistret motatt av familie, venner og av representater fra NMF. Det var flagg og kaker, og masse glade unge og (litt) eldre. Igjen får vi gratulere!

Nå er vi tilbake etter en velfortjent ferie. Å ha Norgesmestertittelen i ryggen gjør nok at vi ser lyst, og med pågangsmot, mot en ny spennende høst. Første uken er i gang, og selv om vi har hatt tidenes "pensjonistavgang" (fem russ og noen som har reist til utlandet) var det nesten fullt hus og flott innsats på de første øvingene. At musikanter går av for alderene er jo en naturlig progresjon, og det må jo sies å være flott at så mange som fem stykker har nådd den respektable alder av 19 år og må ta farvel med korpset. Vi ønsker Maren, Synne, Åshild, Karen og Espen lykke til videre, og oppforder dere til å ivareta musikkarven fra Madlamark skolekorps videre på andre musikalske arenaer. Noen andre av seniorene tar også et lengre eller kortere opphold utenfor regionen og kan dessverre ikke være med oss i høst. Etter mange år som dirigent i korpset har også Per Olaf Johannesen takket for seg. Han har gjort en fantastisk innsats for korpset i rundt ett og et halvt tiår. Heldigvis vil vi fremdeles ha ham med oss videre som instruktør.

Dette betyr at det har blitt tynnere i rekkene, men med den solide rekruttering av Aspiranter og Juniorkorpsmusikanter vi har kan vi allikevel se lyst på framtiden i korpset. Vi vil også ønske den nye dirigenten for Juniorkorpset, Hilde Dahl, hjertlig velkommen.

Juniorkorpset og Hovedkorpset hadde oppstart mandag 18. august. Det var kjekt. Aspirantene kom i gang torsdag 21. august.  Det er samme øvingstidspunkter som før sommerferien (inntil videre). Juniorkorpsmusikantene har også samme øvingstidspunkt på torsdager som før sommerferien (inntil videre).

De blir en spennende høst, og terminplanen er lagt ut og vil bli holdt oppdatert på hjemmesiden vår. Dere finner den under "Terminliste". Der ligger den som pdf-fil rett nedenfor årshjulet. Informasjon om spilletider ligger også på hjemmesiden vår under "Korpset".

Snart er det oppstartsseminar. Det er en kjekk aktivitet for å komme godt i gang etter ferien - både sosialt og musikalsk. Dessverre kolliderer dette med konfirmantsamling for noen av musikantene, men slikt skjer av og til (kanskje det er mulig å delta på deler av seminaret for dem det gjelder?). Seminaret er et overnattingsseminar helgen 29. til 31. august.  Det er sendt ut informasjon vedrørende seminaret.

Andre aktiviteter for korpset utover høsten er at vi som vanlig deltar i Stavanger Open (Hovedkorpset). Det vil bli et seminar i forkant av konkurransen. Vi skal også ha spilleoppdrag, julekonsert og selvfølgelig spiller vi i Madlamark kirke på Julaften.  Det blir loppemarked, loddsalg og kransekakebaking med tilhørende loddsalg før jul. CDen vår blir også ferdig i løpet av høsten.

Med dette ønsker vi velkommen til høstens aktiviteter.

(Tekst: Gregar og Øyvind)