• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 18. desember
    - Kransekakelotteriet i desember
    - Madlamark Skolekorps spiller på Gosen Skole sitt julemarked
    - Julegranen tent
    - Operasjon Hillevåg Hekk flott gjennomført
    - Vel gjennomført Loppemarked
    - Gosen skole feier 40 år
    - Korpset spiller for Oilers
    - Oppstartsseminaret 2014
    - Nytt semester i gang
    - Korpstur til Trondheim
    - Hovedkorpset er klar for tur og NM
    - Juniorkorpset avslutter for sommeren
    - Hovedkorpset forbereder seg til NM
    - Madlamark Skolekorps spiller for Madla IL
    - 17. mai 2014
    - Kransekakelotteriet - del 2
    - Kransekakelotteriet i mai
    - Aspirantopptak 2014
    - Opptak av nye aspiranter
    - 1. mai
    - Seminar på Nærbø
    - Medaljeball
    - Aktiviteter våren 2014
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Madlamark Skolekorps marsjerer rundt banen


Madlamark Skolekorps spiller for Madla IL
Da er vi klare til å spille
 
Da er vi klare til å spille
 
Martin dirigerer
 
Martin dirigerer
 
Så marsjeres det rundt banen igjen
 
Så marsjeres det rundt banen igjen
 

Madla Idrettslag ferier i år 75 år, og mandag 2. juni 2014 var det invitert til jubileumsfest på Madla IL sin hjemmebane.  Det er vel ikke så mange som har vokst opp på Madla som ikke på en eller annen måte har vært innom her.  De har baner og klubbhus på Madla/Revheim, men det trenes fotball rundt omkring i bydelene.  Et stort jubileum skal ha skikkelig musikk, og korpsmusikken fra Madlamark Skolekorps satte en ekstra piff på festivitasen i det flotte været.

Med et flott sommervær, oppspilte unge og voksne, pølser, kaffi og en fantastisk kake fra Madla Handelslag, var det duket for en flott bursdagsfeiring. Selv om Madla IL fylte 75 år er det langt fra en pensjonist vi har med å gjøre.  Det er vel heller en vital klubb med mange flotte ungdommer i alle aldre. Madlamark Skolekorps var bedt om å spre litt musikalsk glede for jubilanten, og det var vi selvsagt innstilt på. Hovedkorpset, forsterket med juniorene, stilt opp på bane og spilte – ikke fotball, men marsjer.  Korpset marsjerte helt fra den ene siden av banen til den andre. Nå er jo ikke det en lang strekning for et korps som bare for et par uker siden spilte og marsjerte i mange timer, men det er jo lov å håpe på at alle frammøtte satte pris på musikantene våre i flotte uniformer og taktfast marsjering rundt banen.

Etter et par musikkstykker av korpset fikk vi talene.  Her fikk vi høre om dagens idrettslag, og vi ble tatt tilbake til begynnelsen.  Idrettslaget slo på stortromma og serverte gratis pølser og kaffi, og en mektig diger kake donert av Madla Handelslag.  Før hovedprogrammet - som skulle være en flott fotballkamp (Madla IL skulle spille mot Viking, men Viking trakk seg kun kort tid før jubileumsdagen fordi de skulle spille cup....to dager senere.... har ikke Viking en hjemmeside som viser årshjul og terminliste? ;-)) - som det jo burde være når det er snakk om en fotballklubb, kom korpset på banen for å spille mer. Det ble faktisk den rette stemningen med litt hornmusikk (som vi i denne forbindelsen tar med treblåserne på) på en dag som denne.  Og hadde det ikke vært for at det var nokså mange som skulle på møte på Gosen skole, og at dirigenten mener det må øves mer til NM, hadde vel korpset spilt til de hadde blitt jaget av banen, enten av fallskjermhoppere eller fotballspillere.

Gratulerer med dagen til Madla IL, og takk for at vi fikk spille!

PS Arrangørene av Madla IL sin jubileumsdag ga oss følgende hyggelige tilbakemelding: "Vi er kjempefornøyde og det ble et vellykket arrangement. Madlamark Skolekorps bidrog godt og vi betaler gjerne for det :-) TUUUUSEN TAKK !"

(Tekst: Gregar og Øyvind; Foto: Gregar)