• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 18. desember
    - Kransekakelotteriet i desember
    - Madlamark Skolekorps spiller på Gosen Skole sitt julemarked
    - Julegranen tent
    - Operasjon Hillevåg Hekk flott gjennomført
    - Vel gjennomført Loppemarked
    - Gosen skole feier 40 år
    - Korpset spiller for Oilers
    - Oppstartsseminaret 2014
    - Nytt semester i gang
    - Korpstur til Trondheim
    - Hovedkorpset er klar for tur og NM
    - Juniorkorpset avslutter for sommeren
    - Hovedkorpset forbereder seg til NM
    - Madlamark Skolekorps spiller for Madla IL
    - 17. mai 2014
    - Kransekakelotteriet - del 2
    - Kransekakelotteriet i mai
    - Aspirantopptak 2014
    - Opptak av nye aspiranter
    - 1. mai
    - Seminar på Nærbø
    - Medaljeball
    - Aktiviteter våren 2014
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Fullt trykk rundt loppebordene


Vel gjennomført Loppemarked
Kø for å komme inn - litt regn i håret ser ikke ut til å skremme noen.
 
Kø for å komme inn - litt regn i håret ser ikke ut til å skremme noen.
 
Kafeteriaen er godt i gang
 
Kafeteriaen er godt i gang
 
Nesten klar for auksjon
 
Nesten klar for auksjon
 

Loppemarkedet er etterhvert blitt en tradisjon i Madlamark Skolekorps. Dette er en av høstsesongens store begivenheter og i år fikk vi gjennomført det i helgen, 25. oktober. Det var masse lopper som i veldig stor grad ble levert inn til oss på Gosen skole på fredag kveld, og på lørdagen var det fullt hus, selv om været ikke viste seg fra sin beste side.

Så er et av høstens store begivenheter vel gjennomført. Korpsets loppemarked samler alle foresatte og musikanter til en helg med innsats og samarbeid. Det er som mange sier gøy.

På fredag var vi tilstede i gymsalen på Gosen skole for å ta imot lopper fra glade givere i bydelen (og sikkert noen utenfor). Det var til tider nesten trafikkork utenfor av alle som kom med lopper. Vi er heldige som får låne gymsalen på skolen, som jo er nokså stor, og skolen har også bord som vi låner for å sette fram loppene. Alle bordene kom i bruk, til lopper og til kafeteria. Mot tradisjonell tro, ble også bokhandelen vår i hjørnet forbedret og gymbenkene ble løftet opp i arbeidsmiljømessig rett høyde.  Det ble fort fullt på bordene etter en iherdig innsats fra veldig mange av foreldrene. Ved nitiden var alt klart for lørdagens marked.

Vi var litt bekymret over været, men som vestlendinger (for mange av oss riktignok tilflyttere) lar vi oss ikke forstyrre av litt ruskete høstvær – dessuten hadde Yr lovet oss overskyet men bare bittelite regn. Men det kan se ut som om det lille regnet Yr hadde livet kom alt på en gang – da korpset spilte før vi åpnet dørene. Heldigvis hadde kafeteriaen alt satt i gang serveringen med kaker og kaffi, laper, lapper og brus, og vi var klare til å ta imot loppejegerne. Og de var som vanlig også klare. Da korpset måtte redde instrumentene sine og rømme under tak åpnet vi dørene (ca. Fem minutter for tidlig). Og det ble fort fullt i lokalet – og det var godt tilsig til kafeteriaen. Der var det også utlodding. Etter en hektisk time var det klar for auksjon. Denne ble gjennomført av Vidar med god hjelp av Eirik. Og det var livlige budrunder, som ofte startet på en krone, men helst endte opp på flere hundre. Kommentarene gikk på at det nok var billig det som ble solgt på auksjonen. Så var det å avslutte. Og som vanlig solgte vi plastikkposer donert av Madla Handelslag. Vi tok noe mer for posene enn det Handelslaget gjør, men på den andre siden slapp en å betale noe for det som ble puttet opp i.

I år var det også ekstra kjekt at vårt loppemarked var på samme helg som Eiganes Skolekorps sitt, og de hadde også marked på søndag. De var derfor glade for å ta iver de fleste av loppene som ble til overs hos oss.

Det var en flott gjeng som gjorde også dette loppemarkedet til en suksess, både sosialt og økonomisk (rekordomsetning). Takk for innsatsen, håper alle hadde det gøy.

(Tekst og foto: Gregar)