• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 18. desember
    - Kransekakelotteriet i desember
    - Madlamark Skolekorps spiller på Gosen Skole sitt julemarked
    - Julegranen tent
    - Operasjon Hillevåg Hekk flott gjennomført
    - Vel gjennomført Loppemarked
    - Gosen skole feier 40 år
    - Korpset spiller for Oilers
    - Oppstartsseminaret 2014
    - Nytt semester i gang
    - Korpstur til Trondheim
    - Hovedkorpset er klar for tur og NM
    - Juniorkorpset avslutter for sommeren
    - Hovedkorpset forbereder seg til NM
    - Madlamark Skolekorps spiller for Madla IL
    - 17. mai 2014
    - Kransekakelotteriet - del 2
    - Kransekakelotteriet i mai
    - Aspirantopptak 2014
    - Opptak av nye aspiranter
    - 1. mai
    - Seminar på Nærbø
    - Medaljeball
    - Aktiviteter våren 2014
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Siste rest av middagsgjestene defilerer mellom korpsmusikantene


Korpset spiller for Oilers
Klare til å marsjere inn for å overraske middagsgjestene
 
Klare til å marsjere inn for å overraske middagsgjestene
 
Musikanter på hver side - her har alle gjestene gått forbi og det er siste gjennomspilling.
 
Musikanter på hver side - her har alle gjestene gått forbi og det er siste gjennomspilling.
 
Det ble litt varmt da solen skinte inn gjennom vinduene.
 
Det ble litt varmt da solen skinte inn gjennom vinduene.
 

Tirsdag 2. september spilte Madlamark skolekorps før Stavanger Oilers' sponsormiddag. Korpset marsjerte inn mens det spilte kjenningsmelodien fra Broen over Kwai (Colonel Bogey March). På broen mellom DNB Arena og det nye Clarion Energy-hotellet spredte de seg på hver side og slapp middagsdeltagerne inn til middagen. Det var et populært innslag, og et oppdrag som musikantene også satte pris på. 

Stavanger Oilers skulle arrangere middag for sine mange sponsorer og ville ha en spesiell oppstart. Og da falt valget på Madlamark skolekorps. Her skulle det marsjeres, med uniformer og oppstilling. Det passet utmerket for korpset vårt. At vi har musikanter som kan sine ting og kan øve inn et nytt stykke på mindre enn en uke er jo også en stor fordel når bestillingen kommer plutselig. Her hjalp det nok at korpset hadde en seminarhelg å øve på. Etter innmarsjeringen tok musikantene oppstilling på hver side av glassbroen. Her spilte korpset mens middagsgjestene strømmet inn til hotellet for en sannsynligvis bedre middag.  Det var fint vær og det ble jo noe varmt etterhvert da solen stod på. Det var mange gjester og det tok litt tid før alle kom gjennom, og da var det jo like greit at alle fikk høre det samme, slik at korpset (etter at de hadde stilt seg opp) kun spilte siste delen av marsjen. Den ble til gjengjeld etter sigende spilt 12 ganger. Det var marsjen Colonel Bogey som var bestilt av Oilers. Et musikkstykke som nesten alle har hørt og kan plystre, og som er kjent fra filmen Broen over Kwai (skjønt det er vel kanskje ikke så mange av musikantene som faktisk har sett filmen – eller broen for den saks skyld).  Av naturlige grunner ble det forøvrig lite plystring fra korpset.

Middagsgjestene så ut til å sette pris på opptakten, og vi håper også resten av kvelden ble hyggelig.  Også et svett skolekorps synes dette hadde vært en finn jobb.  Her har Norges beste ishockey-lag og Norges beste janitsjar skolekorps funnet fram til en fint samarbeid. Det kunne jo vært gøy om det kunne bli mer av denne typen spilleoppdrag. Så ønsker vi Stavanger Oilers lykke til med serie, mesterskap og sponsorjakt.

(Tekst og foto: Gregar)