• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 14. desember
    - Førjulstid i korpset
    - Konsert til minne for Alf Johan Aareskjolds Minnefond
    - Tenning av Julegranen ved Madlamark Kirke
    - Høstseminar
    - Loppemarkedet vel gjennomført
    - Overnattingsseminar
    - På korpstur
    - Eksamenskonsert og NM Seminar
    - Korpsturen 2015 - oppdatering
    - Avslutningskonsert for Juniorkorpset
    - Velkomstseminar for nye aspiranter
    - Syttende mai 2015
    - Kransekakebaking og Loddsalg
    - Madlamark Skolekorps på Madlamark Skole sin 60års dag
    - Første mai 2015
    - Korpset øver til RM
    - Korpsturen 2015
    - Madlamark Skolekorps Anno 2014
    - Nytt år
    - Medaljeballet 2015
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Rogaland Ungdomskorps (RUK) under dirigenti av Martin Kinn


Konsert til minne for Alf Johan Aareskjolds Minnefond
RUK har fremført en forrykende konsert.
 
RUK har fremført en forrykende konsert.
 
Fremøtte fra Madlamark Skolekorps
 
Fremøtte fra Madlamark Skolekorps
 

Uten at det har direkte med Madlamark Skolekorps å gjøre, tar vi med oss at på søndag (29. november) arrangerte NMF Rogaland konsert i Kuppelhallen Bjergsted. Konserten var en 30-års markering for Alf Johan Aareskjolds minnefond. Rogaland Ungdomskorps, med dirigent Martin Kinn (og to musikanter fra Madlamark Skolekorps) startet konserten, etterfulgt av Stavanger Brass og Stavanger Musikkorps av 1919.  I begge disse voksenkorpsene er det musikere vi gjenkjenner med forhold til skolekorpset vårt.

Rogaland Ungdomskorps er jo en samling av de beste musikantene fra skolekorpsene i regionen – og det tok ikke mange tonene før det ble helt klart. Korpset hadde satt seg samling på Tasta Skole helgen, og der hadde de øvd godt og lenge.  De leverte en forrykende konsert, og vi gleder oss allerede til neste konsert.

Neste korps på programmet var Stavanger Brass. Og dette er jo regjerende norgesmestre for brass band – og de skal representere Norge i neste års Europamesterskap. I korpset finner vi vår dirigent og både tidligere og nåværende instruktører.
Madlamark Skolekorps har litt dårlig med tubaister – men når det gjelder voksenkorps, er det tubaist med forhold til Madlamark både i Stavanger Brass og det andre korpset i kveldens konsert, Stavanger Musikkorps av 1919, hvor Vidar trakterer tubaen. Også dette et av Norges beste korps, da i klassen for janitsjarkorps.

I alle tilfelle var det en fin konsert og håper jeg er tilgitt for å skrive om annet enn det som direkte angår Madlamark Skolekorps.

 

(Tekst og foto: Gregar)