• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 14. desember
    - Førjulstid i korpset
    - Konsert til minne for Alf Johan Aareskjolds Minnefond
    - Tenning av Julegranen ved Madlamark Kirke
    - Høstseminar
    - Loppemarkedet vel gjennomført
    - Overnattingsseminar
    - På korpstur
    - Eksamenskonsert og NM Seminar
    - Korpsturen 2015 - oppdatering
    - Avslutningskonsert for Juniorkorpset
    - Velkomstseminar for nye aspiranter
    - Syttende mai 2015
    - Kransekakebaking og Loddsalg
    - Madlamark Skolekorps på Madlamark Skole sin 60års dag
    - Første mai 2015
    - Korpset øver til RM
    - Korpsturen 2015
    - Madlamark Skolekorps Anno 2014
    - Nytt år
    - Medaljeballet 2015
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 
Nytt år
 

Nå er vi allerede langt inne i et nytt år.  Det var en hektisk slutt på fjordåret. Vi hadde flere konserter og spilte som vanlig i kirken på julaften. Årets varetellingen på Madla Handelslag ble gjennomført før nyttår og første seminar var allerede første helgen etter nyttår. Nå har vi hatt årsmøte med valg av nytt styre, og korpsene er i full aktivitet for å øve til RM i mars.

Det ble en hektisk innspurt før jul, før juletider senket seg med en sedvanlig verdig deltagelse i de to gudstjenestene på julaften i Madlamark Kirke.  I år ble for noen en kort pause da det allerede fjerde-dag jul var i gang med varetellingen på Madla Handelslag. Ikke ønskedag men det var mange som hadde anledning og ble med på tellingen.

Årets juleferie var jo grei, da det var en del fridager, men 5. januar startet øvingen opp igjen. Det er kort tid til Rogalandsmesterskapet og alle deler av korpset skal delta. Hoved- og junior-korpset i konkurransen og aspirantene i kyllingseminaret. For å komme i gang igjen etter jul, var det seminar den første helgen. Dette ble et hjemme seminar, uten overnatting. Men egentlig ble det ikke hjemme, da vi måtte avse gymsalen på Gosen til Gosenrevyen slik at vi måtte flytte til Madlamark. Men det var en nyttig oppstart.

Årsmøtet ble avholdt på Gosen skole 2. februar. Fjoråret ble gjennomgått, regnskap og budsjett fremlagt og nytt styre ble valgt. Lenke til årsmeldingen under. Etter den formelle delen av årsmøtet var det presentasjon av årets korpstur.

(Årsberetning: Gregar og Øyvind)