• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 14. desember
    - Førjulstid i korpset
    - Konsert til minne for Alf Johan Aareskjolds Minnefond
    - Tenning av Julegranen ved Madlamark Kirke
    - Høstseminar
    - Loppemarkedet vel gjennomført
    - Overnattingsseminar
    - På korpstur
    - Eksamenskonsert og NM Seminar
    - Korpsturen 2015 - oppdatering
    - Avslutningskonsert for Juniorkorpset
    - Velkomstseminar for nye aspiranter
    - Syttende mai 2015
    - Kransekakebaking og Loddsalg
    - Madlamark Skolekorps på Madlamark Skole sin 60års dag
    - Første mai 2015
    - Korpset øver til RM
    - Korpsturen 2015
    - Madlamark Skolekorps Anno 2014
    - Nytt år
    - Medaljeballet 2015
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Og vi skal til området rundt Lübeck


Korpsturen 2015
Ingvars Reiser er bussen i år også
 
Ingvars Reiser er bussen i år også
 
Badetur i år?
 
Badetur i år?
 

Årets korpstur er nå planlagt, om ikke til minste, så i alle fall i grov detalj. Vi drar først til NM for deretter å dra rett videre til Lübeck området inTyskland. Her blir vi fire dager før vi setter kursen hjem igjen. Det er noen detaljer vedrørende dette med hjemreise og å få juniorene med iss som gjenstår, men det skal vi nok ordne. 

Som tidligere informert, og presentert i årsmøtet, skal Madlamark Skolekorps delta i NM for skolekorps også i år.  Konkurransen blir holdt i Larvik lørdag 20. juni 2015.  Det er hovedkorpset som skal spille, og vi reiser fra Stavanger allerede torsdag ettermidag, men en overnatting og dag til øving og litt fritid før vi kommer fram til Larvik på fredag kveld.  I Larvik bor vi som vanlig på skole.  Det er viktig at alle musikantene i hovedkorpset er med på dette.

Fra konkurransen drar vi direkte på korpstur.  Turen går til området rundt Lübeck i Tyskland.  Vi skal bo på et sted som heter Wesseinhäuser Strand, et stykke utenfor Lübeck. Her skal vi trolig bo i to-roms leiligheter. Det er sandstrand og badeland, og mange aktiviteter her. På turen besøker vi Lübeck og Travemünde, og spiller konsert begge steder. Vi får også anledning til å besøke Hansa Park, en av Tysklands største fornøyelsesparker.

Vi dra ned ferge fra Larvik på søndag morgen og kommer hjem natt til fredag 26. Juni, vet. Utpå dagen, litt avhengig av hva vinder til. Vi skal kjøre buss hele veien. Samme buss vi har hatt de siste to årene.

Turen er for alle i hovedkorpset, og spesielt invitert er de juniormusikantene som rykker opp i hovedkorpset i 2015. Det er nok flere av juniorene som sikkert ikke synes det er like greit å være med til Larvik, så mulighetene vil kanskje være at de som ikke vil være med på NM kan enten dra til Larvik på lørdag kveld, og overnatter på skolen sammen med resten, eller at de drar fra Kristiansand og møter resten i Hirtshals (fergen fra Kristiansand drar også kl 08:00 og ankommer en halv time før).  Det er sikkert andre muligheter vi kan se på når vi har fått undersøkt mer rundt time tabeller og slikt.  Vi har egen buss, så det er noe fleksibilitet.  Håper jo at mange a juniorene blir med slik at vi får til en gruppe som kan reise sammen.

Vei har behov for at flere foresatte (voksne) blir med på turen.  Disse vil ha et visst ansvar for en gruppe musikanter.  Dersom det er mange foresatte eller andre som vil være med er alle velkommen.  Det er en fordel om en foresatt blir med de yngste (fra juniorkorpset). 


Vedlagt er programmet for turen. Så da er det bare å melde seg på.

 

(Tekst: Gregar)
Get Adobe Reader   Read file