• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 14. desember
    - Førjulstid i korpset
    - Konsert til minne for Alf Johan Aareskjolds Minnefond
    - Tenning av Julegranen ved Madlamark Kirke
    - Høstseminar
    - Loppemarkedet vel gjennomført
    - Overnattingsseminar
    - På korpstur
    - Eksamenskonsert og NM Seminar
    - Korpsturen 2015 - oppdatering
    - Avslutningskonsert for Juniorkorpset
    - Velkomstseminar for nye aspiranter
    - Syttende mai 2015
    - Kransekakebaking og Loddsalg
    - Madlamark Skolekorps på Madlamark Skole sin 60års dag
    - Første mai 2015
    - Korpset øver til RM
    - Korpsturen 2015
    - Madlamark Skolekorps Anno 2014
    - Nytt år
    - Medaljeballet 2015
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 2 105 775

 

 

 Full ståhei rundt kranskakeloddsalget i Madlaleiren på 17. mai.


Kransekakebaking og Loddsalg
 

Loddsalget av egne bakte kranskaker har nå blitt en lang tradisjon i Madlamark Skolekorps, både til 17de mai og til jul.  Nå til 17de mai møtte foresatte og musikanter opp på skolekjøkkenet på Gosen skole for å bake kransekaker.  Disse ble så loddet ut på madla Amfi i dagene før 17. mai, og i Madlaleiren på selve nasjonaldagen.

Det var virkelig stor innsats på skolekjøkkenet mandag og tirsdag før 17. mai helgen. Det ble jobbet intensivt fra klokka fem om ettermiddaggen til etter alarmen gikk klokka ti.  Såpass hektisk var det at i år ble ikke innsatsen foreviget for ettertiden – dvs. det ble ikke tatt bilder.  Derimot ble det i løpet av to kvelder bakt opp mot 200 kaker.  Noe som nok må være rekord.

Vi hadde også mange dager å selge lodd på.  Tirsdag, onsdag, fredag og lørdag bel det solgt lodd på Madla Amfi.  Og mange gikk glade og fornøyde hjem med ei kake.  Selvfølgelig ble det jo noen som ble litt skuffet og ikke fikk med seg noen kake, men slik er jo et lotteri, og alle tok nok dette med godt humør.
Som vanlig stilte vi også opp med kaker i Madlaleiren på selveste 17. mai. Korpset marsjerte bort og spilte for et lydhørt publikum, og det var massiv rift om loddene.  Det var det helt til det kun var et par litt skjeve kaker igjen.  Fremdeles var det pågang etter lodd, men da var det slutt.

En fantastisk jobb, og en spesielt stor takk til Linda og familien som stilte opp hele veien, og gjorde dette også i år til en suksess.

(Tekst og foto: Gregar)