• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 14. desember
    - Førjulstid i korpset
    - Konsert til minne for Alf Johan Aareskjolds Minnefond
    - Tenning av Julegranen ved Madlamark Kirke
    - Høstseminar
    - Loppemarkedet vel gjennomført
    - Overnattingsseminar
    - På korpstur
    - Eksamenskonsert og NM Seminar
    - Korpsturen 2015 - oppdatering
    - Avslutningskonsert for Juniorkorpset
    - Velkomstseminar for nye aspiranter
    - Syttende mai 2015
    - Kransekakebaking og Loddsalg
    - Madlamark Skolekorps på Madlamark Skole sin 60års dag
    - Første mai 2015
    - Korpset øver til RM
    - Korpsturen 2015
    - Madlamark Skolekorps Anno 2014
    - Nytt år
    - Medaljeballet 2015
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Fullt opp med publikum


Avslutningskonsert for Juniorkorpset
Juniorkorpset spiller
 
Juniorkorpset spiller
 

Det er snart sommerferie, og for juniorkorpset er vårsesongen over. Dette ble behørlig markert med en flott avslutningskonsert etter øvingen på mandag 8. juni. Konserten ble holdt på Strøget, på Gosen og det var masse publikum.

Nå står en velfortjent sommerferie for døren og juniorkorpset, med fjorårets aspiranter er ferdige for denne sesongen. De eldste juniorene, som nå begynner i hovedkorpset, øver en dag til og noen blir også med på årets korpstur.

På avslutningskonserten ble det musikk av aspirantene og av juniorene, og en flott avslutning med et sammensatt korps. Fjorårets aspiranter har blitt ledet fram mot juniortilværelsen av Sunniva. Hun har valgt å gjøre noe annet framover slik at dette var også hennes avslutning. Takk for en fin innsats og et sett med musikanter som nok både er motiverte og kompetente til å ta steget videre i juniorkorpset. Lykke til videre.

Hilde har ledet juniorkorpset dette (skole) året og hun synes det har vært såpass greit at hun gjerne fortsetter. Det er veldig bra, og vi ser fram til å jobbe sammen ned henne framover. Vi har et flott juniorkorps, noe som også ble demonstrert på konserten. Åtte av de vil ta (eller egentlig har tatt) steget opp i hovedkorpset i år.

Vi ønsker foresatte og musikanter i juniorkorpset og aspiranter en god sommer og ser fram til å starte med oppladete batterier til høsten. Juniorkorpset starter med fellesøvninger på mandag 17. august, men vi trenger noe mer tid på å ordne instruktørkabalen så gruppeøvinger med instruktør starter ikke før torsdag 27. august, også for de nye aspirantene, men mer detaljer vil bli gitt.

Det blir et spennende nytt år med ny sammensetning i juniorkorpset og veldig mange nye aspiranter.

 

(Tekst og foto: Gregar)