• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 14. desember
    - Førjulstid i korpset
    - Konsert til minne for Alf Johan Aareskjolds Minnefond
    - Tenning av Julegranen ved Madlamark Kirke
    - Høstseminar
    - Loppemarkedet vel gjennomført
    - Overnattingsseminar
    - På korpstur
    - Eksamenskonsert og NM Seminar
    - Korpsturen 2015 - oppdatering
    - Avslutningskonsert for Juniorkorpset
    - Velkomstseminar for nye aspiranter
    - Syttende mai 2015
    - Kransekakebaking og Loddsalg
    - Madlamark Skolekorps på Madlamark Skole sin 60års dag
    - Første mai 2015
    - Korpset øver til RM
    - Korpsturen 2015
    - Madlamark Skolekorps Anno 2014
    - Nytt år
    - Medaljeballet 2015
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 2 105 906

 

 

 Publikum


Korpset øver til RM
Hilde med Juniorkorpset
 
Hilde med Juniorkorpset
 
Martin med Hovedkorpset
 
Martin med Hovedkorpset
 
Hovedkorpset
 
Hovedkorpset
 

Eller retter skrevet, korpsene, for på RM deltar både junior- og hovedkorpset, og i helgen var det overnattingsseminar og øving på Lurahammaren ungdomsskole for begge korpsene.  Det ble mange effektive timer øving fra fredag kveld for hovedkorpset og fra lørdag formiddag for juniorene.  Helgen bel avsluttet med en konsert med konkurranseprogrammet.

Hovedkorpset startet øvingen på fredag 27. februar, kl. 18:00, og det var full gang fra første minutt.  Middagen ble nok noe sen for mange, men den smakte nok enda bedre da.  Denne gangen ble det bestemt at juniorene kun skulle øve på lørdag og søndag, slik at de ikke kom inn før på lørdag formiddag.  Men det ble til gjengjeld noen effektive timer øving både på lørdag og søndag.  Vi har vel saft det en del ganger før, men en slik seminarhelg er verdt mange uker med vanlig øving.  I og med at dette var et overnattingsseminar var det også sosialt hyggelig samvær, selv om det ok var mange trøtte musikanter som vendge hjem på søndag.

Som vanlig ble det hentekonsert av både juniorkorpset og hovedkorpset.  Og det låter godt av begge to.  Spesielt er det fantastisk å høre hvordan juniorkorpset høres ut i forhold til oppstarten i høst (da det jo kommer inn aspiranter og de eldste går inn i hovedkorpset).  Det svinger virkelig.  Hovedkorpset hadde også som sedvanlig en flott konsert, og selv om dirigent og musikanter muligens mente at det var noen flere ting en kunne pusse på, er det klart at korpset vårt er av topp klasse.

Seminaret var eminent gjennomført av arrangementskomiteen, og takk til de og de som stilte opp både på dagtid og natt for å hjelpe til.  Vi var denne helgen på en ny skole, Lurahammaren Ungdomsskole (rett over kommunegrensen i Sandnes. En av korpsforeldrene jobber her, og vi takker for at vi fikk anledning til å komme. Det virket veldig bra.  Vi håper vi kan komme tilbake.

For ordens skyld, aspirantene blir også med i RM, som går av stabelen neste helg, 7. mars.  I år er det en liten endring i programmet slik at det er janitsjarkorpsene som konkurrerer på lørdag.  Det vil si at alle fra Madlamark skolekorps skal i ilden på lørdag, også solister og ensemblene.
Juniorkorpset spiller i Kuppelhallen i Bjergsted kl 09:10
Hovedkorpset spiller i Konserthuset, Fartein Valen salen, kl. 16:05.
Det er samspillkonsert med aspirantene i Fartein Valen salen kl. 15:00 og festkonsert og premieutdeling kl. 18:30.
Solistene spiller i Salen i den gamle kulturskolen, Johanne mellom kl. 14:30 og 15:30 og Guro mellom 16:45 og 17:45.  Ensemblet Ja! Spiller i Kuppelhallen kl. 14:15.

 

(Tekst og foto: Gregar)