• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 14. desember
    - Førjulstid i korpset
    - Konsert til minne for Alf Johan Aareskjolds Minnefond
    - Tenning av Julegranen ved Madlamark Kirke
    - Høstseminar
    - Loppemarkedet vel gjennomført
    - Overnattingsseminar
    - På korpstur
    - Eksamenskonsert og NM Seminar
    - Korpsturen 2015 - oppdatering
    - Avslutningskonsert for Juniorkorpset
    - Velkomstseminar for nye aspiranter
    - Syttende mai 2015
    - Kransekakebaking og Loddsalg
    - Madlamark Skolekorps på Madlamark Skole sin 60års dag
    - Første mai 2015
    - Korpset øver til RM
    - Korpsturen 2015
    - Madlamark Skolekorps Anno 2014
    - Nytt år
    - Medaljeballet 2015
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

Første mai 2015
 
 
 

Så er våren her igjen. Korpset er ute i gatene for å trene til 17. mai. Da er liksom 1. mai på en måte en generalprøve. Korpset stiller fulltallig med juniorene. De eldste juniorene får prøvdeuniformen for første gang og det hender det er vår i luften. Og det er frokost i bydelshuset etterpå.

Det er heldigvis ikke så grytidlig på morgenen på 1. mai, men klokka ni er vi klare til å marsjere i vei. Korpset stiller opp, i uniformer og de yngste juniorene i nye røde korpsgensere. Det ser bra ut, Martin strammer opp leddene, og fortroppen avtaler hvor marsjen går i år. Det er greit at de som går først blir enige ellers så kan det bli litt forvirring underveis. Og det må jo taimes slik at vi er tilbake til frokosten etter en time i gatene.

Så er vi klare, trommisene slår opp, og vi er i vei. Oj - ny lyd, vi har fått noen stilige nye trommer med stilig lyd (Marsjtoms Majestic Contender - tom-tomsett quad - heter de). Med alle musikantene med, lyder korpset flott i år, spesielt til generalprøve å være. Det anbefales allikevel musikantene å stort sett spille samme stykke. Kan fort bli litt ball ellers, selv om det jo er litt sjarmerende.

I og med at det ikke er så grytidlig har vi publikum underveis på ruten, som gikk rundt i kongenavngatene på Madlamark. Litt på oversiden og på nedsiden av Madlamarkveien.  Etter 60 minutter var vi tilbake til bydelshuset. På slutten av marsjeringen fikk vi også med oss noen nye stykker, som vi tidligere ikke har hatt med når vi marsjerer - det var det swing i.

Så ble det frokost laget av juniorforeldre med tilhørende oppsummering og drøs inne på bydelshuset.

Neste spilleoppdrag er på Madlamark skole sin 60 års fødselsdag den 7. Mai og marsjering med skolene (Madlavoll og Madlamark) den 12. mai, før det er barnetog 17. mai.  Etter 17. mai starter innspurten til NM for hovedkorpset.

 

(Tekst: Gregar;  Foto: Gregar og Jane)