• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 14. desember
    - Førjulstid i korpset
    - Konsert til minne for Alf Johan Aareskjolds Minnefond
    - Tenning av Julegranen ved Madlamark Kirke
    - Høstseminar
    - Loppemarkedet vel gjennomført
    - Overnattingsseminar
    - På korpstur
    - Eksamenskonsert og NM Seminar
    - Korpsturen 2015 - oppdatering
    - Avslutningskonsert for Juniorkorpset
    - Velkomstseminar for nye aspiranter
    - Syttende mai 2015
    - Kransekakebaking og Loddsalg
    - Madlamark Skolekorps på Madlamark Skole sin 60års dag
    - Første mai 2015
    - Korpset øver til RM
    - Korpsturen 2015
    - Madlamark Skolekorps Anno 2014
    - Nytt år
    - Medaljeballet 2015
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Her marsjere vi på Strandpromenaden i Travemünde


På korpstur
Martin presenterer musikken - musikantene i uniform
 
Martin presenterer musikken - musikantene i uniform
 
Konsert i paviljongen
 
Konsert i paviljongen
 
Korpset i musikalsk konsentrasjon
 
Korpset i musikalsk konsentrasjon
 

I år er korpsturen lagt til området rundt Lübeck i Tyskland.  Turen har gått dit direkte fra Larvik, med fergen til Hirtshals og deretter med egen buss til Weisenhäuser Strand, der vi bor i disse dagene.  Weisenhäuser Strand er et fint feriested og vi er også på tur til Hansaland, et av Europas største fornøyelsesparker.  Så besøker vi Travemünde hvor vi er med på musikk parade og spiller konsert, og til selve Lübeck hvor vi spiller inne i gamlebyen.  Turen går via Danmark, men med ferge rett hjem til Stavanger.

Det var en opplagt gjeng som var krystallklar for en båttur og videre busstur til Tyskland.  Her er vi på besøk på en masse plasser med bokstaver som har ¨ over seg.  Og det har jeg funnet ut hvordan en skriver, og det er nokså morsomt å skrive.  Nok om det, det er vel ikke sikkert at alle var like opplagte ved avreise heller, det var tross alt rundt halv syv på søndag morgen rett etter NM-konkurransen.  På søndag morgen skal en ikke behøve å stå så tidlig opp.  Men, fargefergen (Color Line) vill ha bussen og passasjerene på plass en time før avreise – så da var det bare å komme i gang. 

Etter litt arrangering var det inn i frokost-fatet, i alle fall for de som kommer fra Larvik.  For alle turdeltagerne var jo ikke med til Larvik, da noen kom direkte fra Stavanger med det andre fergeselskapet, som tror Skagerak er en fjord (tog dere 'an – Fjordline).  Her hadde de en god natt på lugar, og kunne nok stå opp litt senere enn de andre.  Men de måtte vente i Hirtshals, og hadde da en god anledning til å få litt dansk morgenmad.  Til Tyskland og feriestedet Weissenhäuser Strand ved Østersjøkysten, trillet bussen inn i kveldingen.

Stedet har fine sandstrender, badeland og masse andre aktiviteter – men for en norsk (og sikkert annen) ungdom kan det nok være litt vanskelig at det er begrenset med tilgang på bredbånd.  Bruke mobilt er ikke å anbefale.  En gang til – å bruke mobilt bredbånd er ikke å anbefale – det koster mange penger. Men ellers så ser det ut til å være greit.  Det må for ordens skyld opplyses om at dette skrives uten noe som helst oppfatning av virkeligheten da forfatteren sitter i Stavanger og foreløpig informasjon fra turdeltakerne er relativt begrenset.  Men, noen flotte bilder har vi fått :-)

På mandag hadde Korpsturistene en fin dag i Hansaland.

På tirsdag var det konsert og parade langs strandpromenaden i Travemünde.  Her deltok korpset sammen med andre norske korps.  Det ble holdt konsert i paviljongen.  Her var det ca 160 gjester (eller muligens publikum), masse applaus og ekstranummer.  Det er herifra at dere ser bildene.

Onsdag var det spilling i gamlebyen i Lübeck, og torsdag drar turistene hjem.  De dra igjen via Danmark.  Drar en med buss er det ofte den veien det går.  Og så er det en koselig natt på fergen fra Hirtshals til Risavika, men bussen kjører til Gosen skole. Så møt opp tidlig og ønsk våre musikanter velkommen hjem etter en forhåpentligvis helt topp tur! :-)

(Tekst: Gregar; Foto: Dorthe)