• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Julekonserten 14. desember
    - Førjulstid i korpset
    - Konsert til minne for Alf Johan Aareskjolds Minnefond
    - Tenning av Julegranen ved Madlamark Kirke
    - Høstseminar
    - Loppemarkedet vel gjennomført
    - Overnattingsseminar
    - På korpstur
    - Eksamenskonsert og NM Seminar
    - Korpsturen 2015 - oppdatering
    - Avslutningskonsert for Juniorkorpset
    - Velkomstseminar for nye aspiranter
    - Syttende mai 2015
    - Kransekakebaking og Loddsalg
    - Madlamark Skolekorps på Madlamark Skole sin 60års dag
    - Første mai 2015
    - Korpset øver til RM
    - Korpsturen 2015
    - Madlamark Skolekorps Anno 2014
    - Nytt år
    - Medaljeballet 2015
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 2 105 847

 

 

 Avmarsj fra Madlamark Skole


Syttende mai 2015
Klar for morgen turen
 
Klar for morgen turen
 
Frokost på Grublå
 
Frokost på Grublå
 
I Madlaleiren
 
I Madlaleiren
 

Kraftig regn på morgenen, men det ble litt lettere utover, og kun lett regn da korpset, noe forsinket, spilte i bydelen på morgenen.  Det bar rett til Madlamark Skole for flaggheising og frokost.  I år var Madlamark Skolekorps plassert mellom Gosen og Madlamark Skole i barnetoget, og soldatene hadde stålkontroll på oppstillingen.  Barnetoget dro avgårde helt etter planen, og som vanlig (faktisk 57 år) gikk barnetoget til Madlaleiren som i dag var åpnet for folket i bydelen.  Etter talene spilte alle korpsene i bydelen nasjonalsangen dirigert av Martin.  Madlamark Skolekorps gjorde også stas på kransekakeloddsalget og spilte flere stykker for et lydhørt publikum.

Radioen, NRK 1, hadde hele uken hatt voldsomme oppslag om været på 17. mai, og tidlig på morgenen så det jo absolutt ikke så bra ut.  Kraftige regnskyll drev inn fra Hafrsfjord, instrumenter ble pakket inn i plastikk, og det ble også musikantene.  Dette tok jo litt tid, og det var kanskje ikke så dumt, for når korpset etterhvert kom i gang på morgenes spiillerunde var det etterhvert kun llitt lett regn igjen.  Turen denne morgene gikk nesten rett, men i vinkler, til Madlamark Skole og flaggheis.  Her var naboer og andre som var litt tidlige ute tilstede og fulgte med på en høytydelig flaggheising og framføring av nasjonalsangen.

Frokost ble også i år inntatt i Grublå, lokalene til Madlamark Skole’s SFO ved Gymsalen.  Foreldre til de yngste in Hovedkorpset hadde vartet opp med rundstykker og vi fikk drukket opp mye av drikket vi har hatt stående.  Arrangementskommiteen sørget for etterlenget kaffi til musikanter, fane og flaggbærere – og andre.

Soldatene hadde i år stilt opp tidlig med plakat og det var klart hvor vi skulle stille opp.  Oppstilliing var kl. 09:00 med avmarsj kl. 09:15.  Det gikk bra, ingen alvorlige hendelser og barnetoget ble utmerket gjennomført.  Mye musikk, swing og dritstilige trommer var programmet for Madlamark Skolekorps i år. Mye folk i Madlaleiren, taler og nasjonalsangen framført av alle skolekorpsene dirigert av Martin. Så til slutt, i alle fall for spillingen av skolekkorpset for årets 17. mai, var det konsert ved krakankakelotteri teltet.  I år var det ikke spilling i Folketoget, så mange, kanskje til og med de fleste, av musikantene var da ferdig med oppdragene den dagen.

Gratulerer med dagen – og for ordens skyld, under barnetoget og arrangementet i Madlaleierne var det faktisk mest sol, så Yr hadde jo rett til slutt.

 

(Tekst: Gregar; Foto: Gregar og Jane)