• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Vareopptelling på Madla Handelslag
    - Konsert i Madlamark Kirke 13. desember 2012
    - Førjulstid - en liten rapport
    - Kransekakedugnad vel gjennomført
    - Julemarked på Gosen
    - Tenning av julegran
    - Hektisk førjulstid
    - Juniorkorpset lager regler
    - Madlamark Skolekorps varmer opp for Oilers
    - Loppemarked 2012
    - Oppstartsseminar 30. august til 2. september
    - Korpstur 2012 - kortversjonen
    - Korpstur 2012 - Reiseinformasjon
    - Konsert på Støket
    - Eksamenkonsert
    - 17. mai, rødt, hvitt, blått og vått
    - Kransekakebaking og utlodning
    - Aspirantseminar
    - Program for 17. mai 2012
    - Kransekakebaking og Loddsalg
    - Første mai 2012
    - Flyttedugnad
    - Korpstur til Italia - Oppdatering
    - Madlamark Skolekorps tar inn nye Aspiranter
    - Juniorkorps endringer og Gatelangs i Bydelen
    - Konsert med Stavanger 1919
    - Aspiranter i samspill
    - Seminarhelg 2-4 mars forts.
    - Seminarhelg 2-4 mars
    - Rogalandsmesterskapet for Skolekorps
    - Nyttårskonsert på Gosen Skole
    - Medaljeballet 2012
    - Korpstur til Italia - 22. til 28. juni 2012
    - Vareopptelling
    - Første øvelse i 2012.
    - Hva skjer i januar?
    - Varetelling
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 852 858

 

 

 

Første mai 2012
Korpset kommer
 
Korpset kommer
 
Så var det frokost
 
Så var det frokost
 
Også instrumentene fikk hvilke etterpå.
 
Også instrumentene fikk hvilke etterpå.
 

Første mai viser korpset seg tradisjonen tro i gatene i bydelen. Så også i år, og korpset stilte fulltallige med hoved- og juniorkorps for en times marsjering i gatene i Madlamark. Valget av rute ble kommentert som bra.

Også i år ble 1. mai bydelens første møte med korpset i år, i alle fall i full mundur, og for de som ikke har forvillet seg inn på konserter og konkurranser. Vi startet fra bydelshuset, med alle på plass, stillt opp og klar til avmars bare littegrann over avtalt tid som var kl 09:00. Det er jo ikke så tidlig egentlig. Hovedkorpset, også de som kommer fra junior 2 i år, fikk anledning til å lufte uniformen, teste ut sko, og sjekke om slipset henger fast (noe det ikke gjorde for alle). Første mai er en slags generalprøve i uniformstilpasning, musikalsk gjennomføring og marsjering. Vi sjekker om sko holder mål, at unifomerne ikke er blitt for små, og at allt henger på plass. Vi har en flokk med hjelpere som går bak og plukke opp alt fra løse musikkinstrumentdeler og noter til slips og andre klesplagg. Andre groupies springer (eller sykler) fra sted til sted og vinker oss fram. Det er mange også ute på terrasser og i portene og følger med.

Denne gangen gikk turen fra bydelshuset langsetter Åsta Kongsmors gate, innom Kronprinsesse Märthas gate til Kong Haralds gate, ned til Snorres gate, opp Haldan Svartes gate - mye gamle kongefamile navn her - til Bjørn Farmansgate. Så var det såvidt innom Madlamarkveien, som ledende duskbærer og veiviser hadde fått streng beskjed at vi måtte unngå. Men så var det bare noen meter før det bar opp Herlaugsbakken, ned Klovsteinveien og opp Skjalgsbakken, på tvers langs Håbakken til Kong Haraldsgate, igjen. Denne gaten har nå fått et hinder i enden som er litt vanskelig å forsere for et korps, så her ble det tatt en impromptu og komplisert endring i marsjeringingsmønsteret. Andre duskbærer skulle ønske han hadde vært med på prøvemarsjeringen og fulgt litt mer i timen under militæreøvelsen. Men for musikantene gikk det som en lek. Så ble det marsjert ned Madlavollveien, innom hele Madlvollkroken, og ned Jernaldervein tilbake til bydelshuset. Dirigenten var ikke helt fornøyd med første finale, så duskbærerne ble masjert inn i veggen (noe som bragt fram minner fra militærtjenesten til andre duskbærer). For å forklare dette med duskbærere så var det de to som gikk først på Hver sin side - første duskbærer hadde ansvaret for løypa, mens andre duskbærer var degradert fra fanebærer til andre duskbærer siden vi ikke hadde fane (eller dusker for den saks skyld).

Tilbake i bydelshuset var det dekket til med en fenomenal frokost, levert av juniorforeldre. Etter en slitsom time i et (for Stavanger) unormalt bra vær, var frokosten kjærkommen. Her oppsummerte vi hvordan det hadde gått (og hvor vi hadde gått), og alle var veldig fornøyde. Så var korpsdagen over, og vi dro hjem (eller andre stder) til et fortsatt fantastisk sommerdag.

For styret - andre duskbærer