• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Vareopptelling på Madla Handelslag
    - Konsert i Madlamark Kirke 13. desember 2012
    - Førjulstid - en liten rapport
    - Kransekakedugnad vel gjennomført
    - Julemarked på Gosen
    - Tenning av julegran
    - Hektisk førjulstid
    - Juniorkorpset lager regler
    - Madlamark Skolekorps varmer opp for Oilers
    - Loppemarked 2012
    - Oppstartsseminar 30. august til 2. september
    - Korpstur 2012 - kortversjonen
    - Korpstur 2012 - Reiseinformasjon
    - Konsert på Støket
    - Eksamenkonsert
    - 17. mai, rødt, hvitt, blått og vått
    - Kransekakebaking og utlodning
    - Aspirantseminar
    - Program for 17. mai 2012
    - Kransekakebaking og Loddsalg
    - Første mai 2012
    - Flyttedugnad
    - Korpstur til Italia - Oppdatering
    - Madlamark Skolekorps tar inn nye Aspiranter
    - Juniorkorps endringer og Gatelangs i Bydelen
    - Konsert med Stavanger 1919
    - Aspiranter i samspill
    - Seminarhelg 2-4 mars forts.
    - Seminarhelg 2-4 mars
    - Rogalandsmesterskapet for Skolekorps
    - Nyttårskonsert på Gosen Skole
    - Medaljeballet 2012
    - Korpstur til Italia - 22. til 28. juni 2012
    - Vareopptelling
    - Første øvelse i 2012.
    - Hva skjer i januar?
    - Varetelling
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 2 105 765

 

 

 

Oppstartsseminar 30. august til 2. september
Marit ordner med forpleinignen
 
Marit ordner med forpleinignen
 
Pål Owe tok turen fra Toten for å hjelpe til.
 
Pål Owe tok turen fra Toten for å hjelpe til.
 
Det ble også tid til å spille andre instrumenter.
 
Det ble også tid til å spille andre instrumenter.
 

Skolekorpset holder flere ganger seminar som går over en helg. Disse er viktige å få med seg, i og med at det over tre dager øves både individuelt, men ikke minst sammen, på de oppgavene som kommer framover. Seminaret er også en flott sosial begivenhet hvor musikantene kommer sammen, ikke bare for å øve på instrumentene sine, men også for å være samme. Ofte overnattes det på seminarene. Årets første samling går av stabelen andre helgen etter skolestart, normalt første helgen i septgember. Også i år var det oppstartseminar første helgen i september, selv om den strengt tatt startet på fredag 30 august. I år holdt vi oss på hjemtraktenene, og seminaret, med overnatting ble gjennonmført på Gosen skole.

Seminaret startet med oppmøte på fredag ettermiddag, og øvingen startet vel så og si umiddelbart. Det ble jobbet både i grupper og individuet til langt på kveld. Enkelte ble til og med sett i øvingsrommet i full gang til langt over middnatt. Men, på kvelden blir det ogaå tid til andre solisale ting, og det ble felles middiag og mye tid sammen. Etterhvert kom vel også de fleste seg i seng, noen om enn litt sent. Det ble også oppdaget at lysene på Gosen faktisk styres av bevegelse, og ikke kan slås av. Noen rom hadde til og med doble sensoerer. Men etterhvert ble dette løst av oppfinnsomme sjeler.

Lørdag var det øving hele dagen, både for hoved- og juniorkorpsene. Det var lagt inn pauser, med lunsj og bading på Madlamark skole. Den treningen muisilkantene får med et seminar er essensielt for å vedlikeholde og videreutvikle det musikalske nivået. Dirigenter, instruktører og foresatte jobber hele helgen, og det er derfor viktig at alle har anledning til å bli med. Det kan være vanskelig og senere ta igjen det musikalske en får ut av en slik helg.

På lørdag kveld var dekket til med flott middag og forskjellige leker og oppgaver, og det ble nok en hyggelig seminarkveld. Lørdagskvelden ble vel også noe sen for en del musikanter, men det er jo alltid en (eller faktisk to) voksen / foresatte som passer på hele natten.

På søndag deltok også aspirantene, og det var som vanlig hentekonsert som avslutning. Det heter hentekonsert for det er da alle foresatte kommer og henter en sliten gjeng med musikanter. Seminaret ble holdt på Gosen, og det er på mange måter et enklere opplegg enn når vi drar til en annen skole, men det er nok også noe mindre spennende. Men, musikantene synes det er greit nok en gang i mellom, men ikke hver gang.