• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Vareopptelling på Madla Handelslag
    - Konsert i Madlamark Kirke 13. desember 2012
    - Førjulstid - en liten rapport
    - Kransekakedugnad vel gjennomført
    - Julemarked på Gosen
    - Tenning av julegran
    - Hektisk førjulstid
    - Juniorkorpset lager regler
    - Madlamark Skolekorps varmer opp for Oilers
    - Loppemarked 2012
    - Oppstartsseminar 30. august til 2. september
    - Korpstur 2012 - kortversjonen
    - Korpstur 2012 - Reiseinformasjon
    - Konsert på Støket
    - Eksamenkonsert
    - 17. mai, rødt, hvitt, blått og vått
    - Kransekakebaking og utlodning
    - Aspirantseminar
    - Program for 17. mai 2012
    - Kransekakebaking og Loddsalg
    - Første mai 2012
    - Flyttedugnad
    - Korpstur til Italia - Oppdatering
    - Madlamark Skolekorps tar inn nye Aspiranter
    - Juniorkorps endringer og Gatelangs i Bydelen
    - Konsert med Stavanger 1919
    - Aspiranter i samspill
    - Seminarhelg 2-4 mars forts.
    - Seminarhelg 2-4 mars
    - Rogalandsmesterskapet for Skolekorps
    - Nyttårskonsert på Gosen Skole
    - Medaljeballet 2012
    - Korpstur til Italia - 22. til 28. juni 2012
    - Vareopptelling
    - Første øvelse i 2012.
    - Hva skjer i januar?
    - Varetelling
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 852 955

 

 

 

Korpstur til Italia - Oppdatering
Oversiktbilde over plassen
 
Oversiktbilde over plassen
 
Fra boenhetene i landsbyen (hvor vi skal bo)
 
Fra boenhetene i landsbyen (hvor vi skal bo)
 
Disse sponser turen for Madlamark Skolekorps i 2012
 
Disse sponser turen for Madlamark Skolekorps i 2012
 

Korpsturen til Norditalia og festivalen Music from the North nærmer seg, og det er på tide med en oppdatering. Vi drar 22. juni til Gardasjøen i Italia, og vi skal bo på San Benedetto campingplassen. Program, romoversikt, praktisk informasjon og repertoar begynner å falle på plass. Vi blir 29 musikanter og 18 ledsagere (dt vil si voksne) som drar på tur.

Turkomiteen jobber nå hektisk med å få alt på plass til turen. En del informasjon skal til turoperatørene og festivalarrangørene, noe må til plassen vi skal bo, og vi må til og med ha informasjon for å få mest mulig ut av Gardaland. Vedlagt er den beskrivelsen av korpset vi har sendt til turoperatøren og festivalarrangøren. Vi har også en under-komité som jobber med sponsing og her har vi fått inn en del sponsormidler som vil hjelpe oss i alle fall til å dekke de fleste av de direkte utgiftene vi ser for oss når vi kommer til Italia.

Vi blir totalt 47 musikanter og ledsagere med på turen. Det er musikanter fra hovedkorpset, samt de juniorene som flytter opp i hovedkorpset i år som har anledning til å delta. Vi drar alle sammen til Italia grytidlig om morgenen fredag 22. juni, men noen synes dette er et spennende mulighet og har valgt å bli lenger for feriere videre sammen med resten av familien sin.

Vi har nå fått bekreftet at vil skal bo på San Benedetto campingplassen. Plassen ligger rett ved sjøen, det er både strand og svømmebasseng og vi skal bo i en slags Bungalower. Vi har tilgjengelig 16 bungalower hvor de fleste har plass til fire stykker.

Litt om plassen (fra reklamen, så det er vel sikkert farget av at stedet skal fremstå som veldig fint);

Camping & Ferielandsbyen San Benedetto ligger ved bredden av den vakre Gardasjøen, og i en av de mest fortryllende stedene, området rundt Lugana vingårder.

Stedet har strand, to utendørs bassenger én av dem for barn, en lekeplass, restaurant, Pizzeria og den nye strandrestauranten på Promenade som fører til den lille byen Peschiera. Dette feriestedet tilbyr komfortable bobiler (med og uten kjøkkenkrok) innredet med dusj og wc, luftkondisjonering / oppvarming og TV.

Flere fornøyelsesparker er på dørstokken, blant dem Gardaland, Movieland Park, Parco Natura Viva, Parco Giardino Sigurtà. Ideelt utgangspunkt for å organisere en rekke forskjellige dagsturer .

Konsertene:
En av festivalkonsertene er i Verona. her er det konsert og parade på dagtid. Det er helt spesielt å få spille i Verona. Denne byen ønsker ikke å ha gatemusikanter eller andre musikanter i gamlebyen. Det er særlig beboere og butikkeiere som har nedfelt lovforbudet. Vi blir totalt 13 korps fra Norge med på festivalen, og i Verona er spillingen fordelt på to dager. Vi skal spille søndag 24. juni.

Vi tar buss til Verona, og masjerer fra det stedet bussen stopper til Piazza dei Signori, hvor vi møter byens ledelse (uten at vi vet hvem det måtte være) - men vi må ha med en liten gave fra Stavanger til byen Verona, så kom gjerne med innspill på hva vi kan ta med. På Piazza dei Signori skal vi ha en stående konsert på ca 30 minutter.
Før eller etter spillingen kan vi besøke byen (avhengig av når korpset spiller konserten).

På kvelden 26. juni blir det stevne i Bardolino. Stevnet starter kl. 20.30 og går fram til ca kl 22.00. Også her skal vi marasjere inn i i byen, og det er stående konsert. Vi skal spille en eller to stykker. Her vil det også være med et orkester fra Italia.

Utenom spillingen blir det også en hel dag på Gardaland, og selfølgelig fritid på plassen vi bnor og anledning til, sightseeing. Vi kommer tilbake med mer detaljert program , vårt repertoar og mer praktiske opplysninger når vi nærmer oss avreise.

Mer informasjon om festivalen finner vi på www.musicfromthenorth.no

Gregar, for turkomiteen
Get Adobe Reader Read file
 Presentasjon av korpset