• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Vareopptelling på Madla Handelslag
    - Konsert i Madlamark Kirke 13. desember 2012
    - Førjulstid - en liten rapport
    - Kransekakedugnad vel gjennomført
    - Julemarked på Gosen
    - Tenning av julegran
    - Hektisk førjulstid
    - Juniorkorpset lager regler
    - Madlamark Skolekorps varmer opp for Oilers
    - Loppemarked 2012
    - Oppstartsseminar 30. august til 2. september
    - Korpstur 2012 - kortversjonen
    - Korpstur 2012 - Reiseinformasjon
    - Konsert på Støket
    - Eksamenkonsert
    - 17. mai, rødt, hvitt, blått og vått
    - Kransekakebaking og utlodning
    - Aspirantseminar
    - Program for 17. mai 2012
    - Kransekakebaking og Loddsalg
    - Første mai 2012
    - Flyttedugnad
    - Korpstur til Italia - Oppdatering
    - Madlamark Skolekorps tar inn nye Aspiranter
    - Juniorkorps endringer og Gatelangs i Bydelen
    - Konsert med Stavanger 1919
    - Aspiranter i samspill
    - Seminarhelg 2-4 mars forts.
    - Seminarhelg 2-4 mars
    - Rogalandsmesterskapet for Skolekorps
    - Nyttårskonsert på Gosen Skole
    - Medaljeballet 2012
    - Korpstur til Italia - 22. til 28. juni 2012
    - Vareopptelling
    - Første øvelse i 2012.
    - Hva skjer i januar?
    - Varetelling
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 852 970

 

 

 Auksjonen pågår og mange er ivrige etter og få med seg godbitene


Loppemarked 2012
Det letes etter de gode tilbudene
 
Det letes etter de gode tilbudene
 
Her stekes det lapper (bortsett fra en liten stund da strømmen gikk)
 
Her stekes det lapper (bortsett fra en liten stund da strømmen gikk)
 
Folk i kafeterian
 
Folk i kafeterian
 

Madlamark Skolekorps tradisjonelle Loppemarked gikk av stabelen lørdag 29. september. Vi holdt nok en gang til i gymsalen på Gosen Skole. Vi fikk ut oppslag og løpesedler i løpet av ukene før, og plakater i byen og i nabolaget dagene før. Fredag møtte ivrige musikantforesatte og musikanter opp for å ta i mot og legge fram lopper, og noen lopper hentet vi. Selve loppemarkedet pågikk fra kl 11:00 til rundt 13:30 på lørdag, med auksjon kl 12:00. Musikantene spilte før dørene ble åpet, og det vart kafeteria med lapper, kaker, kaffe og brus.

Skolekorpset har arrangert loppemarked i mange år, og hadde i år omtrent samme form som tidligere. I år som i fjor ble det holdt relativt tidlig på høsten, og vi har endt opp med å holde det samme lørdag som Madlamark kirke har sitt loppemarked. Det kan se ut som om det slår positivt ut for begge.

På fredag stilte vi mannsterke opp og tok imot lopper fra gavmilde naboer i bydelen, og noe utenfor. Vi hentet også lopper der det ble bedt om det. Loppene legger vi mer eller mindre elegant utover på bord (dersom de ikke er for store - loppene). I år lånte vi noen bord fra Bydelshuset, men fikk også en del bord til odel og eie fra en av våre sponsorer, BP, så det var bare å finne en plass til bordene på skolen et sted slik at vi kan finne de fram ved en senere anledning. Vi får også inn eksperthjelp for å plukke ut hva som vi kan auksjonere bort. Det er det som har antikvarisk verdi eller av andre grunner kan være værdt litt ekstra.

Det var hektisk arbeid noen timer, men så var loppene på plass og vi var klar til den store dagen (i loppemarkedsammenheng).

På Lørdag var det grisevær. Krafitge regnbyger og vind. Men det så ikke ut til at det hindret så mange i å komme. Det var som vanlig lang kø utenfor inngangen til gymsalen i halvtimen før vi åpnet dørene. Da spilte koprset opp, og underholdt med et nyinnøvd sett med sjowmusikk. Kafeterian åpnet vi også tidlig. Dørene til gymsalen åpnet vi kl 11:00 og gjengen med auksjonsjegere strømmet inn for å sikre seg godbitene. Det kan synes som om vi i år var nokså gode til å plukke ut det vi skulle auskjonere ut - eventuelt at vi hadde fått inn en del bra 'antikviteter' og annet auksjonerbart. Auksjonen som startet kl 12:00 var i alle fall den beste vi har hatt. Og det skyldes både en fantastisk og entusiastisk gjeng med auksjonariuser, men også et utmerket PUBLIKUM. Auksjonen ble så interresant at det nesten ikke ble tid til påsesalg etterpå. Hele tiden holdt kafeterian åpen og solgte kaker, kaffe, brus og ikke minst nystekte lapper - selv om det ble litt armer og bein da strømmen forsvant. Men heldigvis hadde vi besøkende med hovednøkler til skolen slik at vi fikk fikset sikringen og fikk strømmen tilbake.

Vi hadde et bra resultat som kommer godt med i korpskassen, faktisk totalt sett en økning på nesten 20 % fra i fjor (som også var relativt bra). En stor takk rettes til alle de forsatte og musikantene som var med, til et energisk auksjonarius team, til loppemarkedkommiteen som jobbet med å legge til rette, til skolen for at vi får lov til å bruke den, og til de som kommer og bruker penger.

For Madlamark Skolekorps, Gregar