• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Vareopptelling på Madla Handelslag
    - Konsert i Madlamark Kirke 13. desember 2012
    - Førjulstid - en liten rapport
    - Kransekakedugnad vel gjennomført
    - Julemarked på Gosen
    - Tenning av julegran
    - Hektisk førjulstid
    - Juniorkorpset lager regler
    - Madlamark Skolekorps varmer opp for Oilers
    - Loppemarked 2012
    - Oppstartsseminar 30. august til 2. september
    - Korpstur 2012 - kortversjonen
    - Korpstur 2012 - Reiseinformasjon
    - Konsert på Støket
    - Eksamenkonsert
    - 17. mai, rødt, hvitt, blått og vått
    - Kransekakebaking og utlodning
    - Aspirantseminar
    - Program for 17. mai 2012
    - Kransekakebaking og Loddsalg
    - Første mai 2012
    - Flyttedugnad
    - Korpstur til Italia - Oppdatering
    - Madlamark Skolekorps tar inn nye Aspiranter
    - Juniorkorps endringer og Gatelangs i Bydelen
    - Konsert med Stavanger 1919
    - Aspiranter i samspill
    - Seminarhelg 2-4 mars forts.
    - Seminarhelg 2-4 mars
    - Rogalandsmesterskapet for Skolekorps
    - Nyttårskonsert på Gosen Skole
    - Medaljeballet 2012
    - Korpstur til Italia - 22. til 28. juni 2012
    - Vareopptelling
    - Første øvelse i 2012.
    - Hva skjer i januar?
    - Varetelling
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 852 976

 

 

 
Kransekakedugnad vel gjennomført
 

I Madlamark Skolekorps baker vi kransekaker og lodder de ut to ganger i året, før og på 17. mai og nå rett før jul. Vi får bruke skolekjøkkenet på Gosen for bakingen og utlodgningen er ved lynlodd på Madla Amfi. Alle foresatte og en del musikanter er med enten for å bake eller for å selge lodder.

Årets baking og loddsalg foregikk i nest siste uken før jul. På mandag og tirsdag (10. og 11. desember) var det full gang på skolekjøkkenet på Gosen skole. Her er det store flotte og nyoppussede lokaler, og det er et flott arbeidsmiljø. Det er flott at vi får andledning til å bruke dette.

Noen starter allerede ved femtiden om ettermiddagen, og det et ikke på tide og gå hjem før nærmere ti. Men, det ser ut til at dette er hyggelige timer, og innsatsen er høy. Her bakes det i lag, som på samlebåndet, hvor hver enkelt har sin oppgave å gjøre. De som et med på dette gleder seg til hver gang, og det er mange foresatte som gjerne ville fortsatt selv om musikantene har sluttet. På de to bakedagene før jul ble det bakt rundt 100 kransekaker. Og da er det kaker som bakes fra grunnen av - deig, utforming, steking og pynting. Bare lagring og transport av kakene før de loddes ut på Madla Amfi er et større logistikk program.

Utligningen skjer på Madla Amfi, under rulletrappen ved Madla Handelslag. Her holdt vi det gående i tre ettermiddager og kvelder under julehandelen og det blir en bra omsetning. Folk er stort sett hyggelige og ivrige etter å støtte skolekorpset - eventuelt etter å vinne en av de flotte kakene. Noen er så ivrige etter å vinne at de bruker en masse penger uten hell, mens andre er heldigere og vinner ved første eller andre forsøk. Nå skal det sies at enkelte av våre loddselgere har en tendens til å bli litt bløthjertet dersom noen har prøvd lenge uten å vinne, og da hender det at det blir noen rabatter, men det er jo bare rett og rimelig.

Alle kakene forsvant. Og om noen lurer på om de er gode, kan det på det sterkeste bekreftes, da undertegnedes familie også denne gang vant en kake, og denne er behørig smakt på. Det går faktisk gjetord om hvor gode de er (og vi må visst vinne igjen neste gang for å ta med oss til andre litt mindre privilegerte steder), men det er kanskje fordi noen har skrytt av de på sosiale media. Økonomisk er dette også en knallsuksess.

Takk for innsatsen, fra Gregar, Kasserer i Madlamark Skolekorps og skribent på denne hjemmesiden.