• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Vareopptelling på Madla Handelslag
    - Konsert i Madlamark Kirke 13. desember 2012
    - Førjulstid - en liten rapport
    - Kransekakedugnad vel gjennomført
    - Julemarked på Gosen
    - Tenning av julegran
    - Hektisk førjulstid
    - Juniorkorpset lager regler
    - Madlamark Skolekorps varmer opp for Oilers
    - Loppemarked 2012
    - Oppstartsseminar 30. august til 2. september
    - Korpstur 2012 - kortversjonen
    - Korpstur 2012 - Reiseinformasjon
    - Konsert på Støket
    - Eksamenkonsert
    - 17. mai, rødt, hvitt, blått og vått
    - Kransekakebaking og utlodning
    - Aspirantseminar
    - Program for 17. mai 2012
    - Kransekakebaking og Loddsalg
    - Første mai 2012
    - Flyttedugnad
    - Korpstur til Italia - Oppdatering
    - Madlamark Skolekorps tar inn nye Aspiranter
    - Juniorkorps endringer og Gatelangs i Bydelen
    - Konsert med Stavanger 1919
    - Aspiranter i samspill
    - Seminarhelg 2-4 mars forts.
    - Seminarhelg 2-4 mars
    - Rogalandsmesterskapet for Skolekorps
    - Nyttårskonsert på Gosen Skole
    - Medaljeballet 2012
    - Korpstur til Italia - 22. til 28. juni 2012
    - Vareopptelling
    - Første øvelse i 2012.
    - Hva skjer i januar?
    - Varetelling
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 852 904

 

 

 

Rogalandsmesterskapet for Skolekorps
 

Helgen 10. og 11. mars går rogalandsmesterskapet for skolekorps av stabelen i Bjergsted. Madlamark skolekorps har meldt på hovedkorpset, juniorkorpset, to ensemblegrupper og en solist. I tillegg vil aspirantene få være med på samspillseminar med påfølgende konsert.

Juniorkorpset har vært med i KM også de senere årene, og i fjor stilte vi også med et trombone ensemble. Aspiranent var med på kyllingseminar på lørdagen. Hovedkorpset har ikke hatt anledning til å være med de siste årene, ettersom konkurransen har falt sammen med Gosenrevyen. I år har arrangmentet fått nytt navn, og heter nå Rogalandsmesterskapet for skolekorps. Selv om det blir kort tid til opplading, falt ikke Gosenrevyen og konkurransen sammen i år slik at Madlamark Skolekorps sitt hovekorps også får anledning til å delta.

Vær oppmerksom på at det tas betaling for å kom inn og høre på

konkurransen, og det er muligens ikke anledning til å bruke kort – så foreldre, famile og foresatte husk å ta med penger for å komme inn å hjøre på musikantene våre. Det er også kafeteria i pavilliongen.

Hovedkorpset:

Er påmeldt i 1. divisjon janitsjar. Lura Skolekorps er det andre korpset påmeldt i denne divisjonen.

Helgen starter med en ekstra øving fredag 9. mars kl 17:25, og vi øver til ca. 19:00. Her senker vi skuldrene litt og får inn den siste finpussen, slik at det sitter under konkurransen på lørdag.

Lørdag 10. mars er konkurransedagen for hovedkorpset. Vi møter på Gosen til litt oppvarming kl 12:45. Her står jo stoler og instrumenter klar fra kvelden før. Foreldre sørger for transport av musikanter til Bjergsted, mens transportkommiteen tar seg av slagverk. Vi drar fra Gosen til Bjergsted senest kl. 14:00. Korpset må møte til registrering senest 30 minutter før oppvarming.

Oppvarmingen for hovedkorpset starter kl 15:05 og på scenen i Stavanger Konserthus kl 15:25.

Ensembler og Solister:

Madlamark Skolekorps stiller med to ensmbler i år. Det er Trekkbasuns av Madlamark, i mellomste klasse (1996 – 1998) og Duets of Madlamark, i eldste klasse. Trombone gruppen spiller midt i gruppen sin som starter kl 17:00 i Lille konsertsal på lørdag 10. mars, mens duetten starter mot slutten av sin gruppe som starter kl 17:15 i Konserthuset (også lørdag 10. mars).

Maren Nornes stiller som solist i eldste klasse (1993 – 1995). Maren spiller som nr. 2 i gruppe 1 som starter kl. 13:30 i Lille Konsertsal på lørdag 10 mars.

Samspillseminar for aspiranter:

Samspillseminaret er ment som et kjekt og lekende møte med Bjergsted kulturpark og med Rogalandsmesterskapet for skolekorps. Dette er et tilbud til de aller yngste medlemmene i korpset; til aspiranter i korps som deltar i RM, men som selv er for unge til å være med junior- eller hovedkorpset i selve konkurransen.

Alle aspirantene våre er velkommen til å delta på samspillseminaret og møter opp på kulturskolen i Bjergstedparken lørdag 10. mars kl 09:30. Kl 15:00 lørdag får foreldre, besteforeldre, søsken, tanter og onkler høre hva aspirantene har lært i løpet av dagen. Det kan jo nevnes at denne konserten (dessverre) pågår mens vårt hovedkorps varmer opp, som dermed får den vanskelige oppgaven å følge etter aspiranenes supre seminarkonsert.

Festkonsert og Premieutdeling:

På lørdag 10. mars, kl 19:00 er det festkonsert med Rogalands Ungdomskorps i Stavanger Konserthus. Premiutdeling for de konkurransene som har vært på lørdag starter ummidelbart etter festkonserten. For Madlamark Skolekorps vil det si hovedkorps, ensemble og solist. Merk at musikanter, dirigenter og ledere vil bli sluppet inn førts. Foresatte og andre tilhørere vil bli sluppet inn dersom det er ledige seter, men det har stort sett gått greit tidligere.

Juniorer:

Målet med Junior RM er å gi musikantene et positivt førsteinntrykk av det å delta i en korpskonkurranse. Spilletiden på scenen er inntil 10 min.

Helgen starter med en ekstra øving fredag 9. mars kl 17:25, og vi øver til ca. 19:00. Her senker vi skuldrene litt og får inn den siste finpussen, slik at det sitter under konkurransen på søndag.

Søndag 11. mars er konkurransedagen for juniorkorpset. Vi møter direkte i Bjergsted, ved lille konsertsal kl 08:55. Oppvarmingen starter kl 09:25 og korpset er på scenen i Lille Konsetsal kl 09:45.

Festkonsert og Premieutdeling:

På søndag 11. mars, kl 19:00 er det festkonsertmed Rogalands Ungdomskorps i Stavanger Konserthus. Premiutedeling for de konkurransene som har vært på søndag starter umiddelbart etter festkonserten. For Madlamark Skolekorps vil det si juniorkorpset. Merk at musikanter, dirigenter og ledere og ledere vil bli sluppet inn førts. Foresatte og andre tilhørere vil bli sluppet inn dersom det er ledeige seter, men det har stort sett gått greit tidligere.