• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Konkurranser
    - Rogalandsmesterskapet 2020
    - Rogalandsmesterskapet 2019
    - Rogalandsmesterskapet 2018
    - Rogalandsmesterskapet 2017
    - Madlamark Skolekorsp i RM 2016
    - RM 2015 vel blåst
    - RM 2014
    - RM 2013
    - RM 2012
    - KM 2011
    - KM 2009
    - KM 2008
    - KM 2007
    - KM 2006
    - KM 2005
    - KM 2004
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Klar for konkurranse - alfabetisk


Rogalandsmesterskapet 2019
Pokalen
 
Pokalen
 
Musikantene pakker sammen
 
Musikantene pakker sammen
 
Premieutdeling for juniorene
 
Premieutdeling for juniorene
 

FOR EN GJENG - MED FLOTTE MUSIKANTER – FØRSTE PLASS I ROGALANDSMESTERSKAPET FOR SKOLEKORPS, JANITSJAR. Det var en flott dag på lørdag (16. mars).  Dagen startet med at et kombinert korps med juniorene til Hafrsfjord og Madlamark var på scenen og gjorde en flott konsert.  Liv stilte opp i solistkonkurransen, og Madlamark hovedkorps spilte en fantastisk framføring av sitt RM stykke.  RUK spilte som vanlig opp til festkonsert, og premieutdelingen på lørdag var vel i overkant spennende.  På søndag stile Madlamark med ensemblet JA.

I Rogalandsmesterskapet for skolekorps konkurreres det innen janitsjar og brass besetning.  Det er opp til fire divisjoner i hver klasse.  Det er konserter både av hovedkorps og juniorkorps, men det kun i hovedkorpset det konkurreres om plasser og det gis poeng.  Korpsene med janitsjarbesetning har konsertene sine på lørdag, men brass konkurrer på søndag.  Det er også i år veldig mange solist fremføringer, rundt 120 stykker.  Her deles det inn i aldersklasser, og de fremfører sine stykker på lørdag.  I ensembler konkurreres det også i tre aldersklasser, og her fremfører de sine stykker på søndag.  Og – ikke minst – det fantastiske kyllingseminaret.  Her møter aspiranter fra alle korpsene til øving og musikalsk lek, og til en grand finale på scenen i Fartein Valen salen.  Et imponerende skue.

Det er rekordmange korps påmeldt i første divisjon janitsjar i årets Rogalandsmesterskap, noe som vel betyr hard konkurranse om topplasseringene. Det ser også ut til å være en bra besetning på mange av korpsene - mange stoler med unge musikanter.

I år var nok musikantene litt ekstra nervøse. Det hadde vært en god generalprøve på torsdag, men det har ikke vært anledning til noe finsliping etter det. Men, korpset leverte, og som det ble sagt før konserten, det er et flott stykke som en kan lene seg tilbake og slappe av til. Det spørs om musikantene var like avslappet, men - uten at vi egentlig ikke har hørt noe særlig på konkurrentene - er vi i salen enige om at dette var en bra konsert. Og det høres spesielt flott når det fremføres i Fartein Valen salen. Det var et flott stykke musikk i en flott sal og ikke minst en gjeng med fantastiske musikere. Og igjen som mange ganger før satt vi igjen med tårer i øyne. Dette må være noe av det bedre korpset har levert.

Nå skal det sies at det vi hørte av andre også var veldig bra, så det ble en spennende premieutdeling. Og det varte og rakk før Madlamark Skolekorps ble ropt opp – og det ble nest siste opprop, hvilket betyr (for å referere til en melding undertegnede fikk i juni 2014), vi kom foran Austrått Skolekorps, som kom på andre plass.  GRATULERER MED SEIEREN.

Vi må ikke glemme at Madlamark stilte sammen med Hafrsfjord Juniorkorps, og at Liv stile i mellomste klasse i solistkonkurranse.  Det deles jo ikke ut poeng til juniorkorpsene, men Liv fikk en respektabel femte plass.  JA (med Johanne og Anne) spilte i eldste klasse ensembler. Her fikk de en fin fjerde plass.

 

Tekst: Gregar (med bittelitt korrektur av Stein)

 

RM 2019  Premieutdeling for aspiranter

Representanter for de tre beste korpsene i første divisjon


Kyllingseminarkonserten

Juniorkorpset spiller

Juniorkorpset er klarDiplom og dommerkommentarer

Klikk for å laste ned "Vaar_2019/RM_2019_junior.pdf"
Juniorkorps
Klikk for å laste ned "Vaar_2019/RM_2019_hoved.pdf"
Hovedkorps