• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Konkurranser
    - Rogalandsmesterskapet 2020
    - Rogalandsmesterskapet 2019
    - Rogalandsmesterskapet 2018
    - Rogalandsmesterskapet 2017
    - Madlamark Skolekorsp i RM 2016
    - RM 2015 vel blåst
    - RM 2014
    - RM 2013
      Info RM 2013
    - RM 2012
    - KM 2011
    - KM 2009
    - KM 2008
    - KM 2007
    - KM 2006
    - KM 2005
    - KM 2004
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

RM 2013
Aspirantene i aksjon på scenen
 
Aspirantene i aksjon på scenen
 
Martin takker for en godt gjennomført konsert.
 
Martin takker for en godt gjennomført konsert.
 
 
 

Madlamark skolekorps sin kornettkvartett gikk helt til topp i eldste klasse for ensemble i helgens Roglandsmesterskap for skolekorps. Lura skolekorps gikk av med seieren i 1. Divisjon janitsjar i konkurransen. Det var bare en liten poengforskjell på kun tre poeng som skilte de tre korpsene i divisjonen. Madlamark endte opp med en tredje plass, med Våland skolekorps på andre.

I helgens Rogalandsmesterskap for Skolekorps stilte Madlamark skolekorps i første divisjon janitsjar, samt med en kornettkvartett i gruppen eldste ensemble og juniorkorpset deltok også. En del av våre aspiranter deltok i aspirantseminaret på lørdag. Konkurransen gikk av stabelen i Stavanger konserthus, hvor hovedkorpset, ensemble og aspirantene fikk være på scenen i det nye konserthuset storstue, Fartein Valen salen. Juniorene spilte som vanlig i lille konsertsal i Bjergstedparken.

Vi gratulerer Lura med en flott og fortjent førsteplass, og Våland skolekorps med andreplassen. I år endte da Madlamark på tredje plass, selv om det var små marginer. Det var mange godord også for Madlamark fra dommerne, men hoved kommentarene gikk på at det var en ujevn gjennomføring. Og at korpset mangler en del grovmessing kan jo også ha noe og si. Korpset får ros for mange fine detaljer og at i de gode partiene er det veldig bra.

Korpset fremførte stykkene ”Light Cavalery”, ”Pastime with Good Company” og siste del av ”El Camino Real”. Dommerene kommenterer at korpset har valgt et utfordrende og krevende stykke som om åpningstykke. Her har korspet litt igjen før helheten er der, men et slikt tøft repertoar valg er utviklende og jobbe med. Det gjør godt for korpset å å ta slike utfordringer. Dommerne synes også at korpset spiller det siste stykket (El Camino Real) veldig bra, noe som jo er bra i og med at dette er NM stykket. Dommer Per Kristian Svendsen oppsummerer: ”Alt i alt en solid konsert av korpset – og den løfter seg fra et litt ujevnt 1. Stykke til et mer solid 3. Stykke”. Den andre dommeren, Frode Rydland, oppsummerer; ”dere er veldig gode når dere er gode. Dere må jobbe med å holde nivået oppe hele tiden. I dag blir det for ujevnt. Topp nivået er veldig bra”.

I kommentarene fremhever dommerne kornettgruppen vår, og denne gikk også helt til topps i eldste klasse for ensemble. Og det må sies og være en fabelaktig prestasjon. Her stilte Maren, Ingunn, Anne og Lisa opp. To av gruppen er med første året i hovedkorpset. Gruppen kalte seg MAIL og spilte til 91 poeng. I dommerkommentarene står det at dette var kjempeflott spilt, ”dere er jo kjempegode”. En av dommerene hadde også vært dommer for hovedkorpset, og han kommenterte at han skjønte hvorfor det låt så bra i korpset. Som generell oppsummering var kommentaren; Flott innsats. God intonasjon: Alle stemmene gjør en god figur.

Men før vi fikk se hovedkorpset og ensemble i aksjon, var det aspirantenes tur. Også i år var det et opplegg for aspiranter, og mange av Madlamark Skolekorps aspiranter deltok på dette seminaret. Og det er et flott opplevelse å se alle disse gulkledde musikantene – og de er virkelig musikanter – stille opp på scenen i det flotte konserthuset og blåse fletta av oss i salen. Det var trykk, stemning og rytme over hele scenen. Dette er et opplegg som jeg tror aspirantene har veldig utbytte av, og det kan jo se ut som om de har det gøy.

Bilder fra Rogalandsmesterskapet 2013  
Her ligger noen bilder fra Hoivedkorpsets konsert

Dommerkommentarer
Dommerkommentarer fra Rogalandsmesterskapet 2013

Klikk for å laste ned "vaaren_2013/MAIL_RM_2013_Dommerkommentarer.pdf"

Dommerkommentarer Kornettgruppen MAIL
Klikk for å laste ned "vaaren_2013/MSK_RM_2013_Dommerkommentarer.pdf"

Dommerkommentarer Hovedkorpset
Klikk for å laste ned "vaaren_2013/MSK_RM_2013_Dommerkommentarer_juniorer.pdf"

Dommerkommentarer Juniorer