• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Konkurranser
    - Rogalandsmesterskapet 2020
    - Rogalandsmesterskapet 2019
    - Rogalandsmesterskapet 2018
    - Rogalandsmesterskapet 2017
    - Madlamark Skolekorsp i RM 2016
    - RM 2015 vel blåst
    - RM 2014
    - RM 2013
    - RM 2012
    - KM 2011
    - KM 2009
    - KM 2008
    - KM 2007
    - KM 2006
    - KM 2005
    - KM 2004
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

RM 2012
Gleden ved å vinne er stor - og spesielt da Lura viste seg å være en verdig konkurrent (som mange av våre musikanter også hørte på).
 
Gleden ved å vinne er stor - og spesielt da Lura viste seg å være en verdig konkurrent (som mange av våre musikanter også hørte på).
 
Aspirantene (også av selvforklarende grunner) kalt kyllingene) vist godt igjen i helgen.
 
Aspirantene (også av selvforklarende grunner) kalt kyllingene) vist godt igjen i helgen.
 
Her har vi juniorene på scenen.
 
Her har vi juniorene på scenen.
 

Madlamark Skolekorps har gjort en flott innsats i Rogalandsmesterskapet for Skolekorps som har pågått i Bjergsted 10. og 11. mars. Hovedkorpset tok den gjeveste prisen med første plass i Janitsjar, 1 divisijon. Og juniorene bragte tårer i øyne både til foreldre, dirigenter og ledere i korpset med sin fremføring på søndag. Vi har også hatt en solist og et ensemble på scenen i løpet av helgen.

'En strålende fremføring av et godt korps', er en av dommerkommentarene til hovedkorpset sin prestasjon på lørdag, og som ga oss første plass i 1. divisjon for janitsjar korps. Korpset spilte 'Hymn of the highland' og 'Windows of the world', og som den andre dommeren kommenterte; 'There was a fun/good feeling that came through to the listener'. Dommerene var Karl Ole Midtbø og Paul Farr (sistnevnt dømte på engelsk - derfor engelsk over). Dommerkommentaren fra Midtbø for siste stykket kan vel goså gjengis; Generelt hærlig driv - flott tempo - strålende slagverk!! Flott teknikk i all grupper - ikke min st kornetter. Vi kunne fortsatt med kommentarene for det var mye bra, men selvsagt også noe en kan bli bedre på. Dommerkommentarene og diplom er lagt ved.

Det er vel værdt å nevne at Lura Skolekorps, som kom på andre plass, gjorde en virkelig god innsast, og det var ikke mye som skilte de to korpsene. Madlamark endte opp med 91 poeng mot Luras 90 poeng. Det er gjort noen endringer, eller innstramninger, på hvordan poengsummene gis, og de vil i år bli jevnt over noe lavere for samme innsats i forhold til tidligere år.

Mesterskapet har også en samling for korpsarpiranter, og her var 300 aspiranter med fra hele Rogaland, også noen fra Madlamark. Det var et imponerende syn når alle disse gulkledde og spilleglade barna stilt opp på scenen og fremførte en heidundrende konsert - med innlagt overraskelse.

Ensamble og solisten var også på scenen i løpet av lørdagen, og her ble nok ikke uttelling den samme, men det er viktig at vi blir med og stiller opp. Det er tøft å stille på scenen alene eller sammen med et par medmusikanter. Det er noe helt annet enn å sitte sammen i korpset. Så en honnør til de som går på scenen og spiller det beste de kan. Vår innleide tubaist, Hallvard Sutterud, ser ut til å ha vært den musikanten som vart mest på scenen i løpet av lørdagen. Han spilte både med Madlamark og Våland, samt som solist og ensemble.

På sødag var det juniorenes tur. De fremførte stykkene; (1) Farmhouse Rock, (2) My Heart Will Go On; (3) The Flintstones; og (4) Napoleons March. Og her gjorde juniorkorpset en helt formidabel presentatsjon, og spilte nok over de flestes forventninger. Ord mangler for å beskrive denne presentatsjonen, og dommerkommentarene viser at de er enige. Korpset få betegnelsen 'Et energisk korps med bra trøkk*. Dommerene var Lise Marte Hagen og Håvasrd Bøe Fra kommentarene til trdje stykket Henter vi; 'Stilig! Skikkelig bra melodiføring, spesielt i kornett/trompet. Flott at dere tør å bruke styrkegradene, det blir straks interessant å høre på*..

Det korpsene har vist denne helgen, har krevd kraftig innsats. Musikantene har tilbrakt mange og lange timerforan notene, med (for hovedkorpsets del) siste finpuss på Gosen før transport til Bjergsted. Dirigentene og isntruktører har stått på og både Pål Owe og Per Olav har jobbet intenst, og ikke minst tålmodig, med sine repsektive korps.

For styret, Gregar


Klikk for å laste ned "vaar2012/Diplom_RM21012_juniorer008.pdf"

Diplom - Juniorer
Klikk for å laste ned "vaar2012/Dommerkommentarer_RM2012_juniorer.pdf"

Dommerkommentarer - Juniorer
Klikk for å laste ned "vaar2012/Diplom_RM21012_hoved010.pdf"

Diplom - Hovedkorps
Klikk for å laste ned "vaar2012/Dommerkommentarer_RM21012_hoved009.pdf"

Dommerkommentarer - Hovedkorps
Klikk for å laste ned "vaar2012/Diplom_RM21012_ensemble011.pdf"

Diplom Ensemble - Trekkbasuns of Madlamark