• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Konkurranser
    - Rogalandsmesterskapet 2020
    - Rogalandsmesterskapet 2019
    - Rogalandsmesterskapet 2018
    - Rogalandsmesterskapet 2017
    - Madlamark Skolekorsp i RM 2016
    - RM 2015 vel blåst
    - RM 2014
    - RM 2013
    - RM 2012
    - KM 2011
    - KM 2009
    - KM 2008
    - KM 2007
    - KM 2006
    - KM 2005
    - KM 2004
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

RM 2014
 

Helgen 15. og 16. mars ble Rogalandsmesterskapet for Skolekorps holdt i Bjergsted. Selv om ikke hovedkorpset deltok var Madlamark Skolekorps sterkt representert ved tre solister, et ensemble og juniorkorpset.  De fleste av våre aspiranter var også med i aspirantsamlingen, og en musikantene var del av et ensemble satt sammen fra flere skolekorps.  Det ble gode plasseringer på solistene, hederlig omtale for juniorene, og en flott andre plass for ensemblet JA!

Som vanlig var det et flott arrangement med skolekorps fra hele Rogaland samlet til konkurranse.  I år deltok ikke hovedkorpset vårt, da litt mange av musikantene var forhindret fra å delta.  Men vi stilte opp solister, ensemble, juniorkorps og aspiranter.  Solistene våre, Johanne og Anne (bildet over) kom på en god fjerdeplass, Guro på femte.  Ensemble gruppen JA! (Anne og Johanne) kom på en super andre plass. Både solistene og ensemblet stilte i yngste klasse, og det er ikke gitt poeng i denne klassen. Marte G var en av Holbergpikene som tok en fjerde plass i eldste klasse for ensemble. Her hadde musikanter fra Lura, Eiganes, Kvaleberg og Madlamark slått seg sammen.

På lørdag var også en masse aspiranter samlet.  13 av våre aspiranter deltok.  Det ble øving og musikalsk lek hele dagen.   Dagen ble avsluttet med en hei-dundrende oppvisning i Fartein Valen salen i Konserthuset før festkonsert og premieutdelingen på lørdag kveld. Vi har tatt oss den frihet å lenke til en flott video av denne oppvisningen som er lagt ut på Youtube https://www.youtube.com/watch?v=hvJiSN-CSK4.

På søndag var det juniorenes som skulle i ilden.  De hadde konserten i Lille Konsertsal, og det var "rocka korps med mye energi" som var på scenen - i alle fall i henhold til dommerkommentarene.  I alle fall er det ikke i tvil om at de også i år har fulgt opp tidligere flotte oppvisninger og som vanlig var det så unaturlig at det var en del stolte foreldre.  Det er en flott gjeng med unge musikanter, og Per Olaf har igjen klart å få til en flott klang og samspill etter noen få måneder med samspill.

Takk for innsatsen, spesielt er det flott å stille opp som solister i en slik tøff konkurranse, med høyt nivå.  Det var noen flotte musikanter som sto på scenen og gjorde en solid jobb, og med flott musikk.

 

(Tekst: Gregar; Foto: Stein)
Get Adobe Reader  Diplom Juniorkorpset - RM 2014 Read file


 Dommerkommentarer Juniorkorpset - RM 2014 Read file