• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Førjulstid for Madlamark Skolekorps
    - Madlamark Skolekorps 60 år
    - Dugnad for 3-sjøersløpet
    - Loppemarked 2017 vel overstått
    - Loppemarked 2017
    - Oppstartsseminar høsten 2017
    - 17 mai.
    - Marsjøvelse til Madla Amfi
    - 1 mai....
    - Marsj seminar 22 april
    - Konsert på Hafrsfjord Skole
    - RM Senimar 2017
    - Medaljeballet 2017
    - Oppstarts seminar 7-8 januar
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Konsert i Madlamark Kirke


Førjulstid for Madlamark Skolekorps
Kransekakesalg i Madla Amfi
 
Kransekakesalg i Madla Amfi
 
Konsert i Madlamark Kirke
 
Konsert i Madlamark Kirke
 
 
 

De fleste har pyntet for jul, noen mer enn andre, og naturen har (i alle fall en liten stakket stund) pyntet opp med snø på Madlamark. Desember er en hektisk måned, både i skolekorpset, i de forskjellige hjem og for noen kanskje også på jobb.  Da blir det godt med en rolig jul, sammen med familie og kjente.  For mange av oss komme gamle korpsmusikanter hjem, og julens ro vil senke seg over oss med det som for korpset er årets store begivenhet, spillingen til gudstjenestene i Madlamark kirke på juleaften.  Mange av musikantene er bortreist, men så dukker det helt plutselig opp noen pensjonister som sporty stiller opp.

I år var kransekakelotteriet i gang før desember kom i gang.  Det var full gang på skolekjøkkenet på Gosen, og utlodding på Madla Amfi i slutten av november. Dette er vel noe tidligere enn tidligere år men det kan se ut som om Handelslaget helst ikke vil ha noen der i den hektiske handeltiden før jul – og det er jo også noen endringer på inngangen til kafeen (som på en måte er blitt større), som gir oss noe mindre plass og nok forstyrrer folk som haster forbi noen mer. Det var god gang i lotteriet, og vi fikk noen kaker til overs som da ble solgt til de som ikke hadde vært heldige nok å vinne.  Det var for øvrig veldig gode kaker også i år.

Tradisjonene står i kø nå før jul, og på lørdagen (2. desember) før første søndag i advent ble lysene på julegranen utenfor Madlamark Kirke tent, akkompagnert av Madlamark Skolekorps.  Det ble julesanger og gang rundt treet.  I år var vi på søndagen også musikalsk tilstede ved tenning av lysene på juletreet til boligsameiet på Haugtussa.

På torsdag (14. desember) var det storkonsert ved Madlamark Skolekorps sine forskjellige nivåer foran et entusiastisk og fullsatt publikum i Madlamark Kirke. Etter konserten var det kaker kaffi og loddtrekning. Året høstlotteri sterter jo lenge før juleforberedelsene, men trekningen kommer som en ekstra julegave for de som vinner en av de fine premiene.   Mange gikk hjem med fine gevinster, men alle gikk nok hjem med en god julestemning.

Takk for i år, lykke til neste år, og ikke minst av alt – GOD JUL.

Gregar