• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Førjulstid for Madlamark Skolekorps
    - Madlamark Skolekorps 60 år
    - Dugnad for 3-sjøersløpet
    - Loppemarked 2017 vel overstått
    - Loppemarked 2017
    - Oppstartsseminar høsten 2017
    - 17 mai.
    - Marsjøvelse til Madla Amfi
    - 1 mai....
    - Marsj seminar 22 april
    - Konsert på Hafrsfjord Skole
    - RM Senimar 2017
    - Medaljeballet 2017
    - Oppstarts seminar 7-8 januar
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Loppemarkedet er i full gang


Loppemarked 2017 vel overstått
Kø på utsiden før dørene åpner. Greit med et lite tak.
 
Kø på utsiden før dørene åpner. Greit med et lite tak.
 
Korpset måtte trekke under tak.
 
Korpset måtte trekke under tak.
 
Bra besøk i kafeteriaen
 
Bra besøk i kafeteriaen
 

Lørdag 30. September ble Madlamark Skolekorps’ tradisjonelle loppemarked gjennomført.  Som vanlig stilte foreldre, musikanter, familie og venner mann og kvinnesterke opp både på fredag for å ta imot lopper og på lørdag for å sørge for at loppene ble omsatt til en rimelig penge.  Været var vel ikke det aller beste, men og igjen som vanlig var det lang kø utenfor før dørene ble åpnet.  Det var kafe, loppesalg og auksjon.

Gymsalen på Gosen Skole var igjen vert for loppemarkedet.  I år var nok ikke værgudene med oss, og selv om det ikke regnet så veldig på fredag da vi tok imot lopper, var det mye regn og vind på lørdagen før loppemarked åpnet.  Korpset som spiller ved åpningen måtte bor under taket ved selvve skolebygningen for å spille relativt tørt.  Men, det var allikevel mange i kø da dørene ble åpnet klokke elleve.  Det var som vanlig fullt i gymsalen av mer eller mindre gode kjøp.  I år hadde vi hentet lopper over en lengre tid, og lagret de slik at det var mindre behov for å hente på fredag.  Og det var som vanlig fullt trykk på å levere lopper på fredag kveld, og det vokste fort rund på bordene og langs veggene.  Også de to ‘garasjene’ i gymsalen ble tatt i bruk.

Kafeen hadde fullt opp med godsaker, kaker, kaffe, brus og lapper.  Det var godt besøk allerede fra før dørene åpnet.  Det var nok ikke så mange besøkende som vanlig, og det var også noe mindre godsaker på auksjonen, og inntektene var ikke helt på nivå med de siste par årene.  Allikevel ble et respektabelt og veldig viktig bidrag til korpskassen.

Som vanlig var det veldig bra frammøte av korpsforesatte og musikanter, og uten denne innsatsen ville det ikke vært mulig å gjennomføre et slikt opplegg.  Så takk til alle som har bidratt.

Gregar