• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Førjulstid for Madlamark Skolekorps
    - Madlamark Skolekorps 60 år
    - Dugnad for 3-sjøersløpet
    - Loppemarked 2017 vel overstått
    - Loppemarked 2017
    - Oppstartsseminar høsten 2017
    - 17 mai.
    - Marsjøvelse til Madla Amfi
    - 1 mai....
    - Marsj seminar 22 april
    - Konsert på Hafrsfjord Skole
    - RM Senimar 2017
    - Medaljeballet 2017
    - Oppstarts seminar 7-8 januar
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Årets medaljister


Medaljeballet 2017
7 års medajlister
 
7 års medajlister
 
5 ås medaljister
 
5 ås medaljister
 
3 år medaljister
 
3 år medaljister
 

Det tradisjonsrike medaljeballet ble som seg hør og bør gjennomført med stil lørdag 11 mars. Flotte taler, utdeling av 3, 5 og 7 års- medaljer, nydelig mat laget av Jane og Gregar og ikke minst en feiende frisk polonese! Det er bare å begynne å glede seg til neste år allerede. Tusen takk for en flott kveld! 🏅 

Årets medalje ball ble gjennomført med stil og eleganse på lørdag og som vanlig i Madlamark kirke. Medaljeballet er en sammenkomst hvor styret varter opp og hedrer musikantene etter hvert som de blir eldre. I år var det medaljer til de som har vært tre år, fem år og syv år i korpset, eller strengt tatt medlem av et skolekorps som igjen er medlem av NMF. 

 

Musikantene har tatt på seg finstasen og blir møtt med velkomst drink av styret. Det er dekket opp med langbord og også i år var det mat fra Østen. Kylling karri, søt og sur svinekjøtt, vårruller, nuddler og salat. Til dessert var det iskrem og brownies. Og det var styret som vartet opp. Maten sto mamman til Eirik for. Det så ut til å falle i smak. 

 

Det blir holdt noen flotte taler for herrer respektive damer av Stian og Kine. Liv takket for maten og takket for innsatsen til styret og de som sto for arrangementet. 

Litt mimring med bilder fra korpstur og andre korps arrangement ble det også tid til med kommentarer fra Vidar. I år var det ingen tiårsmedaljer da ingen går av med pensjon i år. Men det var mange tre og fem år og syv år.  Ikke alle hadde anledning til å komme men det ble delt ut til de som var der. 

 

Ballett blir som vanlig eller tradisjonelt skal vi si, avsluttet med en Polynese. Det var en veldig hyggelig kveld og takk til styret som gjør dette mulig.