• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Førjulstid for Madlamark Skolekorps
    - Madlamark Skolekorps 60 år
    - Dugnad for 3-sjøersløpet
    - Loppemarked 2017 vel overstått
    - Loppemarked 2017
    - Oppstartsseminar høsten 2017
    - 17 mai.
    - Marsjøvelse til Madla Amfi
    - 1 mai....
    - Marsj seminar 22 april
    - Konsert på Hafrsfjord Skole
    - RM Senimar 2017
    - Medaljeballet 2017
    - Oppstarts seminar 7-8 januar
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

Madlamark Skolekorps 60 år
Fullt hus i Comfort Hotel Air
 
Fullt hus i Comfort Hotel Air
 
Cecilie var konfransier
 
Cecilie var konfransier
 
Juniorkorpset
 
Juniorkorpset
 

Madlamark Skolekorps er 60 år, og det er behørig feiret med stjernespekket konsert og en flott middag. Lysbilder. konsert, festtale og gruppekonsert. Konsertdelen ble åpnet med jubileumsmarsjen fra 50 års jubileet, etterfulgt av aspiranter og juniorer. Hovedkorpset spilte fra Stavanger Open programmet (som vi ikke sal røpe her, men at det er stjernespekket er et hint). Det ble avsluttet med Spania hvor alle musikantene var med. Middagen var veldig god, Blåmann ble fremført av en gruppe brassmusikanter, festtalen sto formann Marit for, og en gruppe treblåsere fremførte et stykke fra Phantom of the Opera.  Det hele ble avsluttet med en hektisk quiz.

Da er Madlamark Skolekorps kommet opp i en alder av 60 år.  Det er jo omtrent en periode på ti år de fleste får anledning il å være med, så da er det jo betimelig å ha jubileum hvert tiende år.  I år ble det 60 år og fire måneder, og det ble hold samling på Comfort Hotel Air på Sola.  Det er vel tilfeldig at jubiléene blir holdt i Sola kommune, men i alle fall var valget av Hotel Air et bra valg.  Stort sett alle musikantene hadde anledning til å delta, aspiranter, juniorer og hovedkorps, og langt de fleste hadde med seg foresatte, søsken og annen familie og venner.  Det var i alle fall mange.

Konsertdelen startet med Hovedkorpset som framførte jubileumsmarsjen (som ble komponert av Irene Anda for jubileet i 1997).  Sa var det aspirantenes tur etterfulgt av juniorene.  Det er tydelig framskritt på alle fronter, og det er veldig bra.  Hovedkorpset framførte programmet de skal ha i Stavanger Open neste helg.  Vi skal ikke røpe for mye, men kan ymte om at det er stjernespekket med fart og spenning, prinsesser, piloter og masse soldater. Flotte kostymer og framføring – og film.

Middagen som hotellet sto for var god, og det var mat for store og små.  Alle gjestene oppførte seg eksemplarisk – nesten vanskelig å tro med så mange aldersgrupper tilstede.

Marit holdt en flott tale (og det var jo en fin kommentar fra dirigenten for hovedkorpset, Kim, i programmet).  Men musikken var ikke ferdig, det ble oppvisning av en brass seksjon og etter desserten en treblåser konsert.  Desserten var ikke overdådig, men passende etter en tung middag og relativt sent på kvelden.

Kvelden be avsluttet med quiz – ved bruk av mobiltelefon – veldig spennende og gøy.  Den ble vunnet av Best, som ikke bare viste seg å være navnetg verdig, men også å være et alias for Kim – som ble helt ellevill etter å ha vunnet.  Og det var nok en god prestasjon.  En skulle ha veldig raske fingre og oppfatning for å klare å følge med.

Se også både programmet og festtalen som ligger under.

Takk for en veldig flott kveld - Gregar.
Get Adobe Reader  Formann sin festtale Read file


 Program Read fileJubilee 2017