• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Konkurranser
    - Stavanger Open 2019
    - Stavanger Open 2018
    - Stavanger Open 2017
    - Stavanger Open 2016
    - Stavanger Open 2015
    - Stavanger Open 2014
    - Stavanger Open 2013
    - Stavanger Open 2012
    - Stavanger Open 2011
    - Stavanger Open 2010
    - Stavanger Open 2009
    - Stavanger Open 2008
    - Stavanger Open 2006
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

Stavanger Open 2019
 
 
 
 
 
 

Se konserten på YouTube: Phantom Of The Opera

Stavanger Open arrangeres hvert år av Auglend Skolekops, og de siste årene har konkurransen blitt holdt i Stavanger Forum.  Skolekorps i regionen inviteres til å konkurrere, musikalsk og scene opptreden, og det gis også premie til soloprestasjoner.  Det konkurreres både i janitsjar og brass, og flere divisjoner.  Madlamark Skolekorps deltar i første divisjon janitsjar, noe de nå har gjort i en årrekke. 

Vi har jo fulgt med på denne konkurransen noen år, og det gledelig å se at nivået på skolekorpsene i regionen etterhvert har stabilisert seg på en godt og høyt nivå. Der finner vi - som vanlig kan vi vel si - også Madlamark Skolekorps.

Stiller i første divisjon janitsjar, og leverte i dag igjen en solid forestilling - ikke bare musikalsk, men også forestillingen - flotte kostymer, litt skummel stemning, og et fantom som lusket rundt i salen. Fantomet var nok fantomet i operaen, da stykket de fremførte jo var nettopp Phantom of the Opera. Vet ikke hvor mye det er lov å bruke ordet flott - men igjen er det på sin plass, kanskje også majestetisk. Vi skal ikke påberope oss å være muiskkdommere, men det synes som korpset nå har en flott tyngde, og med disse flotte enkelt- og gruppeprestasjonene ble det en veldig bra forestilling - som kanskje passet stykket utmerket. Takk til musikanter, solister, dirigent, men også til de som har laget kostymer og regi. 

Det ble en spennende premieutdeling, selv om 1. divisjon janitsjar ikke er sist ute i denne konkurransen - slik at vi slapp å vente helt til slutt med å slippe jubelen da vinner av første divisjon janitsjar ble ropt opp - og det var Madlamark Skolekorps. GRATULERER MED SEIEREN. 96 poeng.

Vi må også gratulere Våland og Eiganes med andreplassen. Både første og andre plass, Kim - det står det respekt av.

Før den nervepirrende premieutdelingen hadde vi en fin konsert med Stavanger 1919. Det er en sprek hundreåringen og helt klar en av Norges beste janitsjar-korps.
Det ble en fin kveld. Som vanlig ble den avsluttet på strøket på Gosen, med pizza og dommerkommentarer.  Vi fikk også se en flott film av konserten - med veldig god lyd. 


 

Stavanger Open 2019  

Åpning
Åpning
The Phantom of the Opera
The Phantom of the Opera
Konsert
Konsert
Konsert
Konsert
Konsert
Konsert
Anne solo
Anne solo
Avslutning
Avslutning
Vel blåst - konserten er over
Vel blåst - konserten er over
Kim synes det gikk bra
Kim synes det gikk bra
Korpset feirer seieren
Korpset feirer seieren
Pizza på Strøget
Pizza på Strøget
Med pokalen
Med pokalen
Vi fikk se konserten på stort letter med god lyd
Vi fikk se konserten på stort letter med god lyd

Diplom og dommerkommentarer

Klikk for å laste ned "host2019/STVopen2019_dommer.pdf"