• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Konkurranser
    - Stavanger Open 2019
    - Stavanger Open 2018
    - Stavanger Open 2017
    - Stavanger Open 2016
    - Stavanger Open 2015
    - Stavanger Open 2014
    - Stavanger Open 2013
    - Stavanger Open 2012
    - Stavanger Open 2011
    - Stavanger Open 2010
    - Stavanger Open 2009
    - Stavanger Open 2008
    - Stavanger Open 2006
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

Stavanger Open 2012
Korpset i aksjon på scenen i tavanger Forum.  Hilde Grundt er solist
 
Korpset i aksjon på scenen i tavanger Forum. Hilde Grundt er solist
 
Seiersfesten på Gosen etter premieutdelingen.  Her pokalen med et knippe glade musikanter, og en like glad dirigent.
 
Seiersfesten på Gosen etter premieutdelingen. Her pokalen med et knippe glade musikanter, og en like glad dirigent.
 

Auglend Skolekorps gjør en flott insatt og på lørdag 17. november var det 34 skolekorps på scenen i Stavanger Forum til en forykkende konkurranse av show og flott musikk. Det deles ut poeng og premier inne Janitsjar og brass, fire divisjoner i hver, til beste solist og til beste show. Det er en flott prestasjon av Auglend å få til dette år etter år, og det er jo også en flott prestasjon av Madlamark, og ikke bare delta, men vinne sin klasse år etter år.

Musikantene i hovedkorpset, dirigent og instruktører har jobbet mye og lenge i høst for å få på plass en flott forestilling. Seminarhelgen ble delt over de to foregående helger, da vi måtte få instruktørene mest mulig med på laget. Siste uken før konkurransen ble det ekstra øving med oppvarming på torsdag sammen med Sunde og Hafrsfjord skolekorps (som hadde salått seg sammen i brass klassen for denne konkurransen). På fredag var det generalprøve, og som siste korps i første divisjon janitsjar var vi på scenen i storsalen på Stavanger Forum kl 09:50.

Det ble spansk (som i språket) inspirert musikk i år. Korpset marsjerte inn under tromme og trompetfanfare fra begge sider av salen, og kjørte i gang med et program bestående av;
- El Camino Real (Alfred Reed)
- Children of Sanches (Chuck Mangione)
- Spain (Chick Corea) og
- El Cumbanchero (Rafael Hernadez)

Fra Dommerkommentarene heter det;
El Camino - kjempeflott åpningsstykke; Children - flott sax solo - bravo! Lekker klang - smak - full musisering; El Cumbanchero; Flott fløytespill! Masse lekre dtaljer i hele ensble.
Tusen takk for en kjempeflott konsert. V eldig Imponert over ensemblet, veldig dyktige solister - flott samspill og super trommegruppe.
Children - Nydlig musisert!! Syns også at korspet komper balansert og bra!; El Cumbanchero - Bravo! Mye elegant spill i dette stykket.
Igjen en glede å høre. Korpset spiller med entusiasme og leverer varene med stil.
Alle dommerkommentarene kan dere se i vedlegget.

Denne spillingen og dommerevalueringe holdt til en (skal vi tørre å si) suveren førsteplass i første divisjon janitsjar, med hele 96 poeng. Hilde hadde en flott opptreden og spilte saxofon til beste solist i konkurransen. Karens fløytespill var også flott, og trommisene våre leverte denne gangen også et solid stykke arbeid. Dette var en virkelig flott prestasjon av alle sammen, og her har korpset vist hva de kan. At vi faktisk fikk et bra resultat på opptreden vår, med en flott femteplass er jo også en prestasjon.

Alle resultanen finner vi på http://www.stavangeropen.no/index.cfm?id=236735

Vi som satt i salen fikk igjen et stolt øyeblikk, og godordene bare strømmet mot oss ute i hallen etter konserten.

Mange takk for nok en flott opplevese, for Styret ved Gregar
Get Adobe Reader  Dommerkommentarer musikalsk Read file


 Dommerkommentarer sceneopptreden Read file