• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Før Stavanger Open konsert
    - Tre-sjøers-løpet
    - Loppemarkedet 2019
    - Loppemarked 2019
    - Oppstartseminar høsten 2019
    - Kom og bli med i Madlamark skolekorps!
    - Generalprøvekonsert
    - FørRM Seminar
    - Medaljeball
    - Varetelling
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

Oppstartseminar høsten 2019
 
 
 
 
 
 

Som vanlig, begynner mange av innslagene på hjemmesiden og fjesboka med - også her.  Så altså, som vanlig startet høstens sesong med oppstartseminar.  Med overnatting på Eiganes skole.  For mange var det første gang, mens for andre var det anledning til å henge sammen med korpsvenner igjen.  I alle tilfelle er det her at høstens musikalske grunnlag legges.  Sommerens støv blåses vekk, og lunge begynner igjen å få kraften til å lage god musikk.  Seminaret startet på fredag med hovedkorpset, mens juniorene dukket opp på lørdag.  På søndag var det som seg hør og bør avslutningskonsert.

Da er det gang igjen i skolekorpset, og i helgen 30. august til 1. september var det seminar. Det er viktig å komme godt i gang, og treffes igjen etter en lang sommerferie. Hovedkorpset har vært sammen fra fredag kveld til søndag ettermiddag mens juniorene har vært sammen lørdag og søndag. Seminaret har vært på Eiganes skole, med overnatting, og det sosiale samværet det gir. Det har vært leker, drøs og god mat. Godt engasjement på underholdningen etter middagen.

Det hele ble avsluttet med hentekonsert på søndag ettermiddag.  Hilde sier det er et nytt juniorkorps, men du verden så bra det allerede låter, og hovedkorpset ser ut til allerede å ha kommet godt i gang med stykkene de skal ha på Stavanger Open - Phantom of the Opera. Helt utrulig at det allerede låter så flott. Tror ikke jeg har hørt en hentekonsert etter oppstartsseminaret så bra noen gang før.

Et slikt seminar er ikke mulig uten god innsats fra de foresatt, så en stor takk til de som har stått på i helgen - laget og servert mat, brannvakter, overnattingsvakter og opprydding og vasking. Også takk til Eiganes skole for lånet.

Og en gang til - dette låter bra - veldig bra. Bare så det er sagt.