• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Før Stavanger Open konsert
    - Tre-sjøers-løpet
    - Loppemarkedet 2019
    - Loppemarked 2019
    - Oppstartseminar høsten 2019
    - Kom og bli med i Madlamark skolekorps!
    - Generalprøvekonsert
    - FørRM Seminar
    - Medaljeball
    - Varetelling
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Madlamarks Skolekorps takker for ovasjonen fra publikum


Generalprøvekonsert
En neste fullsatt gymsal på Gosen Skole - i alle fall er nesten alle stolene opptatt.
 
En neste fullsatt gymsal på Gosen Skole - i alle fall er nesten alle stolene opptatt.
 
Kaker, Kaffe, brus og saft
 
Kaker, Kaffe, brus og saft
 
Dirigentene fikk hver sin velfortjente blomsterbukett.
 
Dirigentene fikk hver sin velfortjente blomsterbukett.
 

På torsdag 14. mars var det konsert på Gosen Skole.  Her hadde Hafrsfjord, Sunde og Madlamark Skolekorps har inviterer til generalprøvekonsert for å vise fram ferdighetene før helgens Rogalandsmesterskap for en igjen nesten fullsatt gymsal.  I år hadde Sunde slått seg sammen med Vassøy Skolekorps, og Hafrsfjord juniorene hadde slått seg sammen med Madlamark. Det var en fin konsert og det var også mulig å få kjøpt veldig gode kaker, med kaffe, brus og/eller saft.

Sunde hovedkorps, som for anledningen har slått seg sammen med Vassøy skolekorps startet konserten, eller egentlig var det jo de gode kakene som startet og fikk opp en god stemning i en, på ny, nesten fullsatt gymsal på Gosen Skole. Sunde er et brasskorps, og vi fikk høre et godt korps med bra trykk.

Dette er jo etterhvert blitt en tradisjon at bydelens skolekorps møtes til konsert uken før konkurransen. Og som vanlig var både hoved- og juniorkorps på programmet.

Etter Sunde og Vassøy sitt hovedkorps var det det sammensatte korpset med musikanter fra Hafrsfjord og Madlamark juniorkorps som fremførte sine stykker, etterfulgt av nok et sammensatt korps, nemlig Sunde og Vassøy juniorkorps. Det er imponerende hva disse unge menneskene får til, og det lover godt for fremtiden til korpsene.

I sceneskiftene mellom korpsenes konserter benyttet publikum og musikanter anledningen til litt påfyll av kaker, brus, saft eller kaffi.

Hafrsfjord hovedkorps, som er også er et brasskorps var fjerde korps på scenen denne kvelden. Igjen fikk vi en fin konsert med et godt forberedt korps.

Madlamark, som jo er et janitsjarkorps og for anledningen vert, fikk æren av å avslutte en flott kveld med god musikk, og det var en flott avslutning på kvelden.

Nå konkurrer ingen av disse korpsene direkte med hverandre i helgens konkurranse, Hafrsjord og Sunde konkurrerer i forskjellige divisjoner, og Madlamark er i 1. Divisjon, janitsjar.

Så ønsker vi alle lykke til på RM til helgen. På lørdag er det konkurranse for janitsjarkorpsene og brass på søndag.

Generalprovekonsert  


Sunde og Vassøy Hovedkorps

Sunde og Vassøy Skolekorps

Hafrsfjord og Madlamark Juniorkorps

Hafrsfjord og Madlamark Juniorkorps

Sunde og Vassøy Juniorkorps

Madlamark legger slagplan

Hafrsfjord Hovedkorps

Madlamark Hovedkorps gjør seg klar til konsert

Hafrsfjord Hovedkorps

Madlamark Hovedkorps