• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Før Stavanger Open konsert
    - Tre-sjøers-løpet
    - Loppemarkedet 2019
    - Loppemarked 2019
    - Oppstartseminar høsten 2019
    - Kom og bli med i Madlamark skolekorps!
    - Generalprøvekonsert
    - FørRM Seminar
    - Medaljeball
    - Varetelling
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

Loppemarkedet 2019
 
 
 
 
 
 

Loppemarkedet til Madlamark Skolekorps er en årlig og høstlig aktivitet som samler alle korpsforesatte og musikanter i en felles innsats.  Her møter vi også de som bor i bydelen, enten vi får lopper fra de, eller de kommer og kjøper. 

Da var Madlamark Skolekorps sitt loppemarked for i år vel overstått. Det har vært innsats fra musikanter og foresatte, både i opptrapping til og gjennomføringen av markedet. Loppemarked komiteen har jobbet iherdig for å få til et flott arrangement, musikantene har delt ut løpesedler i nabolaget, aspirant foresatte har bakt kaker, og på fredag kom hele bydelen og vel så det med lopper. Alle foresatte og musikanter som hadde anledning var med på å få alt på plass på fredag kveld, og på lørdag formiddag sto de klare til å imot kundene - de som var på jakt etter lopper. Og det var en del. Køen var lang da dørene åpnet noen sekunder før kl 11:00, og det var livlig handel med pruting og drøs ut over formiddagen. Sånn rett over midt på dagen dro Kalle igang auksjonen med livlig budgivning.

Nok en gang har skolekorpset dratt i havn ett vellykket loppemarked. Takk til Loppemarkedkommitte ledet av Øyvind, med Marit i kafeteria, og til alle foresatte og musikanter som bidrar i helgen - og til Yr som tok noe feil av været, som viste seg fra sin bedre side.

MSK Loppemarked 2019  


Plakatene kommer opp - folk må jo få informasjon om hvor de skal.

Plakater i Madlakrossen.

Det er fredag kveld, og det er det klart for loppemarked.

Marit har kontroll på kafeteriaen.

Korpset spiller utenfor gymsalen på Gosen før dørene åpnes.

Dørene er åpnet og folk strømmer på.

Mye folk i år også.

Kafeteriaen var en populær plass - flere border enn tidligere og allikevel fullt