• Korpset    • Dirigenter/instruktører    • Terminliste    • Styret/komiteer    • Arkiv    • Konkurranser    • Andre korpsaktiviteter      • Hjem  

 

 

   Andre korpsaktiviteter
    - Stavanger Brass Band inviterer alle korpsvenner til julekonsert, 11. desember
    - Julekonsert med Stavanger Musikkorps av 1919, 13. desember
    - An Evening to Remember, 21. mai
    - Sandnes Storband inviterer til storbandaften med Rita Eriksen som solist, 27-28. april
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 022 910

 

 

 
An Evening to Remember, 21. mai
 

Nordic Tenors med Stavanger Musikkorps av 1919
Konferansier/entertainer Kjell Inge Torgersen

Store musikalske øyeblikk og humor i skjønn forening når Stavanger Musikkorps av 1919 inviterer til festaften sammen med Nordic Tenors i konserthuset 21. mai!
Nordic Tenors kombinerer utsøkt kunstnerisk kvalitet med humor, dans og musikalske overraskelser. Gruppen består av tenorene Sveinung Hølmebakk, Jan Tore Saltnes og Roald Haar. De fikk sitt gjennombrudd i 2006 da de mottok Komiprisen som årets nykommer. Etter dette har de vært kongelige toastmastere for HMK Harald. De åpnet den nye operaen i Bjørvika og har spilt tre helaftens forestillinger. Nordic Tenors er også kjent for sine vakre julekonserter og reiser i førjulstiden rundt i hele Norge, de siste årene også i Sverige. De har besøkt Stavanger og konserthuset en rekke ganger og gleder seg nå til å dele scenen med Stavanger Musikkorps av 1919.

Stavanger Musikkorps av 1919 ble stiftet 9. september 1919 og er et av regionens eldste janitsjarkorps. Korpsets medlemmer er i alderen 17 til 75 år og er alle amatører. SMK1919 har i alle år tilstrebet en høy musikalsk standard og deltar hvert år i NM for korps i Trondheim. I de senere år har korpset hatt stor musikalsk framgang, dette takket være et målbevisst arbeid og dyktige dirigenter. Korpsets nåværende faste dirigent er Morten Wensberg. Resultatene fra de siste års NM deltakelse bekrefter at SMK1919 er et av landets beste janitsjarkorps. Korpset har i dag en tilnærmet symfonisk besetning. Stavanger Musikkorps deltok i 2014 i 1. divisjon NM og ble belønnet med 3. plass for fremføringen.

Billettene er til salgs på Billettportalen.no og koster fra 195 kroner + eventuelle leveringskostnader. Billettene kan sendes i posten og er i din postkasse i løpet av et par dager. Håper vi ses i konserthuset 21. mai!

http://www.billettportalen.no/musikk/15684/an-evening-to-remember/

 

 

På vegne av styret og musikantene i Stavanger Musikkorps

Med vennlig hilsen

Njål Kleppe-Madland

Sekretær, Stavanger Musikkorps av 1919

 

Postboks 392

4002 Stavanger

 

Mobil                 95 16 52 92

Nettside             www.smk1919.no

E-post               sekretaer@smk1919.no
Get Adobe Reader Read file
 


Utskriftsvennlig versjon