• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Konkurranser
    - Stavanger Open 2019
    - Stavanger Open 2018
    - Stavanger Open 2017
    - Stavanger Open 2016
    - Stavanger Open 2015
    - Stavanger Open 2014
    - Stavanger Open 2013
    - Stavanger Open 2012
    - Stavanger Open 2011
    - Stavanger Open 2010
    - Stavanger Open 2009
    - Stavanger Open 2008
    - Stavanger Open 2006
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

Stavanger Open 2009
 

Madlamark skolekorps fikk også i år gode tilbakemeldinger og vant 2. divisjon janitsjar med 93 poeng. Gratulerer!!!
Videre følger dommerkommentarer og scenebedømming.

1.
Scenedommer: Anne- Kristin Larsen
Tid på scenen: 18:11
Poengsum: 103 av 150

Kommentarer:
Korpset kommer stilig marsjerende inn til trommemarsj. Alle med riktig venstrefot. Kledd i antrekk ala Michael Jackson, solbriller og hvite hansker, samt dirigenten. Flotte kostyme! Flott at dere har fått med obo i korpset! Med enkle virkemidler skiftet korpset kostymer 2 ganger i stil med stykkene de spilte med basis i uniformen. Oboen kom absolutt til sin rett i Flåklypa. Det er ikke så ofte skolekorpsene har det med og det er kjekt for publikum å se og høre dette instrumentet. Fortsett med det! Flott hyllest til Michael Jackson!

2.
Dommerkommentarer: Åge Østrem.

Michael:
Fin start. Klinger balansert og bra. Flott trombonespill i starten på BAD. Fin trompetsolo, 49. Noen av løpene i treblås blir ujevne. Litt intonasjonproblemer underveis. Spesielt mellom trebås og sax- horn.
Takt 88 groover bra. Fint driv og energi. Fin sax- solo. Generelt flotte solistprestasjoner. Korpset klinger homogent og fint. Ønsker meg enda tydeligere artikulasjon i rytmiske figurer, f. eks 24- 37.

You raise me up:
Nydelig saxintro/solo. Blir litt småsurt i svarene i fløyte/ treblås. Dette er en gjennomsiktlig start.
C: Tutti- partiene er bra. Generelt mye fin musisering. Synes dere former frasene og musikken fint! Bra spilt av euph. solisten! Flotte dynamiske nyanser.

Flåklypa:
Fin start i obo. ( Gjør ingenting med det lille uhellet i takt 5-6) Bra gjort å bytte mellom obo og klarinett.
C: Blir litt uartikulert. Men kommer seg etterhvert.
G: Svinger bra! Skikkelig flåklypastemning!
M: "Ekle" signal å få tydelig i trompet.
Igjen mange fine solistiske prestasjoner. ( Av ot til lugger det litt i tempo mellom de ulike solistinnslagene) Meget imponerende spilt.

Generelt:
Korpset spiller et balansert og fint program. Høy vanskelighetsgrad på noe av det. Synes det klinger balansert og fint. Fin musisering. Litt å trekke for intonasjonsproblemer- spesielt i de svake partiene. Ønsker meg litt mer "dybde" i klangen. Men, bra levert:-)

3.
Dommerkommentarer: Rasmus Reed.

Michael:
Flott åpning, solid klang og fin balanse, men pauker av og til litt vell kraftige. Fin treblåsrekke og solide kornetter. Fin grovmessing med gode solister i horn og trombone. Fin tuba, men skulle gjerne hatt et par til for å få enda større fylde. Det svinger fint, god karakter på ale melodiene i stykket.

You raise me up:
Fine solister, altsax, fløyte og euph. Godt akkompagnement som lar solistene slippe fint fram. Fin frasering, litt urent her og der, det kan bli enda bedre, men fin flyt, gode solister. ( Flott med obo)
Fin naturlig frasering.

Flåklypa.
Flott med obo i starten, fint treblås. Fin tuba og piccolo i C og trompet i G. Fint slagverk som skaper fint driv og backer opp. Pass så det ikke blir for kraftig. Stort sertt er det glimrende. Fine solister og solistgrupper i hele korpset. Imponerende. Imponerende er også de flotte kontrastene mellom de ulike delen i stykket. Det lyriske kommer fint fram, sammen med det komiske og alt svinger fint!

Generelt:
Et høyt nivå på utøverene, og fin bevisst musisering, fin balanse. Av og til litt på kanten med intonasjon, men stort sett er det imponerende alt vi hører.