• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Førjulskonsert
    - Kransekakebaking og Loddsalg
    - Sommeravslutning
    - Korpstur, Landsfestival i Bergen og NM
    - 17de mai 2018
    - Marsjering med skolene
    - Kransekaker
    - Spilling på Madla Amfi
    - Rekrutteringskonsert
    - 1ste mai
    - Før RM Konsert
    - Seminarhelg
    - Medaljeballet 2018
    - Årsmøte 2018
    - Varetelling på Madla Handelslag
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

Medaljeballet 2018
Klar for mat
 
Klar for mat
 
Middag i flotte former
 
Middag i flotte former
 
Vidar deler ut femårs medaljene
 
Vidar deler ut femårs medaljene
 

Medaljeballet er der hvor korpset gir påskjønnelse til medlemmene, og det er spesiell oppmerksomhet til de som har vært tre, fem og syv år i korpset.  Som vanlig ble medaljeballet avholdt i Madlamark kirke, i år lørdag 24. februar.  Det er en flott gjeng som møtes staslig oppkledd og med godord for hverandre. Styret står for servingen, og det hele avsluttes med den tradisjonelle polonesen.

I lørdag kveld har musikantene i hovedkorpset tatt en velfortjent pause fra øvinger og forberedelser til neste helgs Rogalandsmesterskap. Hele dagen har de hatt seminar, og har på kvelden ikledd seg finstasen og samlet seg i Madlamark kirke for årets medaljeball. Styret står for serveringen, og det er musikantene som står i sentrum.

Det hele startet med en staslig innmarsj i henhold til tilrettelagt rekkefølge.  Maten er også i år østlig inspirert og laget av Jane. Det ble servert kylling karri, svin is søt chilisaus, nudler og vårruller, med ris og salat.  Til dessert var det iskrem og brownies.

Det var noen flotte taler for damene (Henrik) og herrene (Henrikke) , og takk for maten (Ingrid), så serverte Vidar noen anekdoter fra et lang korpsliv (han har førtiårsmedalje).

I medaljeballet er det spesielt fokus er det på de som har vært tre, fem og syv år i korpset som får medalje. I år er det ingen pensjonister og derfor ingen som får ti-års medalje.

Det er myte pomp og prakt i ball, og ikke minst tradisjon.  Og, som tradisjonen tilsier, ble det hele avsluttet av polonesen.

​Gregar

 


Middagsbordet

Henrik holder en flott tale for damene

Henrikke holder en flott herrenes tale

Ingrid takker for maten på en utmerket måte

Aksel har fått treårsmedalje

Helene, Astrid, Henrik, Kine og Stian får femårsmedaljen

Ingrid og Helene får syvårsmedaljen

Årets medaljemottagere

Så var det tid for litt tøys