• Korpset    • Dirigenter/instruktører    • Terminliste    • Styret/komiteer    • Arkiv    • Konkurranser    • Andre korpsaktiviteter      • Hjem  

 

 

   Arkiv
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 209 877

 

 Korpsets sponsorer
 
 
 
 
 

Korpsets hovedsponsor er Madla Handelslag som har støttet korpset i en årrekke. I 2016 blir korpset også sponset av Sparebankstiftelsen SR-Bank og "Korps på friluftstur" prosjektet til NMF/Gjensidigestiftelsen.Vi blir også sponset av Skretting i år.

 

Vår konto er:

Madlamark Skolekorps, Pb. 531, 4090 Hafrsfjord, kontonr. 3206 30 00255

Organisasjonsnr. 984 333 870

Alle monner drar! Tusen takk for alle bidrag!

 

Sponsing av Madlamark Skolekorps er en fin mulighet for lokale bedrifter og foresattes arbeidsgivere å støtte opp om barn og ungdomsarbeid i bydelen, og ansattes fritidsdaktiviteter.

Mange bedrifter støtter opp om arbeid med unge og ungdom eller familieaktiviteter. Dette er støtte som bedriften får skattefradrag fra og mange bedrfiter har også en eller annen form for arbeidstager støtte for famileaktiviteter. Madlamark Skolekorps er typisk i denne kategorien og vi søker sponsormilder fra lokale bedrifter og oppfordrer foreldre til å søke arbeidstager støtte til familie / fritids aktiviter. Vi har flere sponsor muligheter.

a)Generell sponsorstøtte til skolekorpset. Dette går inn i det daglige regnskapet til korpset, og sponsors logo vil bli vist på korpsets hjemmeside samt trykket på løpesedler, plakater og andre trykksaker korpset sender ut i årets løp.

b)Sponsor for korpsturer, hvor sponsor direkte bidrar til å finansiere korpsturen. Her vil sponsor få trykket logo på t-skjorter evt. gensere og på materiell som publiseres eller vises i.f.m. korpsturen.

c)Sponsing til innkjøp av spesielt dyre intrument, hvor sponsor betaler for (eller evt. bidrar til) innkjøp av dyre instrumenter. Dette er betydelige bidrag til korpset, og profileringen må eventuelt avtales med sponsor.

Dette er en utmerket mulighet for bedrifter å vise samfunnstøtte, og mange bedrifter benytter også denne muligeheten.

    Utskriftsvennlig versjon