• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

     
  Aktuelt:
     
- Vil du spille med oss? Vil du spille med oss?
Vi tar opp medlemmer fra høsten
Les mer...
     
- Følg oss på Facebook og YouTube Følg oss på Facebook og YouTube

     
- Vil du støtte oss? Vil du støtte oss?
Det er ulike måter du kan bidra på
Les mer...
     
- Sponsor Sponsor

     
- Årshjul/kalender Årshjul/kalender

     
- Tilsynsvakter Tilsynsvakter

     
- Vask og stell av instrumentet Vask og stell av instrumentet

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 


Rekruttering 2024

Rekruttering 2024
Har du lyst til å spille i korps? Velkommen til Madlamark skolekorps! Vi er et korps som i hovedsak rekrutterer barn og unge fra Madlavoll og Madlamark Skole. Korpset er godt etablert i Stavanger og i bydelen. Vi gjør det godt i konkurranser og er et kjent og kjært innslag ved små og store høytider på Madlamark.
Les mer...


Konsert med Madlamark skolekorps og Bjergsted Blåseensemble

Konsert med Madlamark skolekorps og Bjergsted Blåseensemble
Velkommen til konsert i Lille konsertsal i Bjergsted 30. oktober 2021 kl 18 Billetter kjøpes i døren.
Les mer...


Nytt Rekruttkorps - Januar 2022

Nytt Rekruttkorps - Januar 2022
Velkommen som rekrutt i Madlamark skolekorps! Nytt av året starter Madlamark skolekorps opp med ett opplegg som vi kaller for rekruttkorps. Rekruttkorpset er for de som går i 7. klasse opp oppover og som har lyst til å lære seg å spille et korpsinstrument. Rekruttkorpset har sine øvelser på Gosen skole torsdager fra kl. 17.30 til kl. 18.40, rekruttene får også tidspunkt for en til en undervisning (20-30 min) torsdag før øvelsen eller mandag i tidsrommet ca. 16.30-17.30
Les mer...


Les mer...


Julestemning og ny dirigent på podiet

Julestemning og ny dirigent på podiet

Les mer...


Opptak av nye medlemmer starter mandag 31. august

Opptak av nye medlemmer starter mandag 31. august
Se vedlagte fil for mer info
Les mer...


Stavanger Open 2019

Stavanger Open 2019
Nok en gang er Stavanger Open historie, og denne gangen gikk det veldig bra for Madlamark Skolekorps - det ble første plass i første divisjon for janitsjar. Korpset fremførte musikk fra Phantom of the Opera. Og det var en flott konsert, godt stykke med god fylde og flotte gruppe- og enkeltprestasjoner, flott sceneshow med flott atmosfære og et fantom som lurte rundt i bakgrunnen satt på lys og delte ut blomster. Veldig bra gjort musikanter, dirigent og andre som har stått på og fått til dette.
Les mer...


Før Stavanger Open konsert
Før Stavanger Open konsert
Torsdag 14. november var vi på noe som etterhvert begynner å bli en god tradisjon. Skolekorpsene i bydelen kommer sammen og holder konsert med repertoaret de skal fremføre på helgens Stavanger Open. Hovedkorpsene fra Madlamark, Hafrsfjord og Sunde spilte gjennom stykkene de skule ha på Stavanger Open, med full sceneshow, og foran et stort og entusiastisk publikum
Les mer...


Loppemarkedet 2019

Loppemarkedet 2019
Loppemarkedet til Madlamark Skolekorps er en årlig og høstlig aktivitet som samler alle korpsforesatte og musikanter i en felles innsats. Her møter vi også de som bor i bydelen, enten vi får lopper fra de, eller de kommer og kjøper. Dette er et veldig populært arrangement, og i år var det innlevering av lopper fredag 27. september, med selve loppemarkedet på lørdagen, 28. September. Som vanlig var det mye folk, og vi var også heldig med været som holdt seg noenlunde tørt den tiden loppemarkedet pågikk.
Les mer...


Oppstartseminar høsten 2019
Oppstartseminar høsten 2019
Som vanlig, begynner mange av innslagene på hjemmesiden og fjesboka med - også her. Så altså, som vanlig startet høstens sesong med oppstartseminar. Med overnatting på Eiganes skole. For mange var det første gang, mens for andre var det anledning til å henge sammen med korpsvenner igjen. I alle tilfelle er det her at høstens musikalske grunnlag legges. Sommerens støv blåses vekk, og lunge begynner igjen å få kraften til å lage god musikk. Seminaret startet på fredag med hovedkorpset, mens juniorene dukket opp på lørdag. På søndag var det som seg hør og bør avslutningskonsert.
Les mer...


Kom og bli med oss i Madlamark Skolekorps!

Kom og bli med oss i Madlamark Skolekorps!
Vi tar opp aspiranter nå. Madlamark og Madlavoll Skole har hatt besøk av juniorkorpset. Går du i 2.eller 3. Klasse eller er eldre bruk påmeldingsskjema og meld deg på !... Evt. Ta kontakt på SMS : Vidar tlf 934 65 405 ( kjekt å vite at du kommer slik at vi kan være forberedt ) Det blir Oppstartseminar på Gosen skole 24. og 25. Mai. Kan en ikke være med den helgen - gi beskjed , så ordner vi det. 👍🏻🎺🎶😁 Velkommen - vi gleder oss!
Les mer...


RM 2019

RM 2019
For en gjeng - med flotte musikanter – Førsteplass i Rogalandsmesterskapet for skolekorps, janitsjar.
Les mer...


FørRM Seminar

FørRM Seminar
I helgen 9. og 10. mars har både junior og hovedkorpset hatt seminar på Gosen skole, og jobbet med stykkene de skal fremføre i Rogalandsmesterskapet for skolekorps helgen etter. Seminaret ble avsluttet med en hentekonsert foran en nesten fullsatt gymsal.
Les mer...


Medaljeballet 2019

Medaljeballet 2019
Skolekorpset er inne i forberedelsene til årets Rogalandsmesterskap, og har i helgen seminar. Men i på lørdag, 9. mars, var det tid for ball, medaljeball. Dette er det så vidt erfaringen i korpset vet, kun Madlamark Skolekorps som driver med. Styret i korpset inviterer musikantene i hovedkorpset til en storslått kveld med musikanter i finstasen i sentrum. Musikantene som har vært tre, fem, syv og ti år i korpset bli gjort ære på med årsmedaljene.
Les mer...


Varetelling - Januar 2019
Som vanlig fikk også i Madlamark Skolekorps være med på varetelling hos Madla Handelslag, de første dagene i Januar. Dette er viktige oppgave for korpset og det er flott at så mange har anledning til å være med. Både foresatt og de eldste musikantene kan være med.
Les mer...


Førjulskonsert i Madlamark Kirke

Førjulskonsert i Madlamark Kirke
Også i år ble julen spilt inn av Madlamark Skolekorps, 17. desember, i en nesten fullsatt Madlamark Kirke. Selv om ikke snøen har kommet, var det passe kjølig ute og godt og varmt inne i kirken. Aspiranter, juniorer og hovedkorpset fremførte en rekke kjære, kjente og kanskje ikke så kjente julesanger. Avslutningen på en koselig og flott konsert ble avsluttet av et fabelaktig samspill mellom hoved og juniorkorps, og med aspirantene.
Les mer...


Kransekakebaking of Loddsalg

Kransekakebaking of Loddsalg
Som vanlig, kranskakbaking med påfølgende loddsalg på Madla Amfi. Her stiller alle musikantforeldre (og noen musikanter) opp til baking på skolekjøkkenet på Gosen eller som loddselgere på Madla Amfi. Bakingen var på Gosen tirsdag 27 og onsdag 28 november, med loddsalg på Madla Amfi onsdag til og med lørdag – altså veldig ferske kaker som ble loddet ut.
Les mer...


Generalprøvekonsert - før RM 2019

Generalprøvekonsert - før RM 2019
På torsdag 14. mars var det konsert på Gosen Skole. Her hadde Hafrsfjord, Sunde og Madlamark Skolekorps har inviterer til generalprøvekonsert for å vise fram ferdighetene før helgens Rogalandsmesterskap for en igjen nesten fullsatt gymsal. I år hadde Sunde slått seg sammen med Vassøy Skolekorps, og Hafrsfjord juniorene hadde slått seg sammen med Madlamark. Det var en fin konsert og det var også mulig å få kjøpt veldig gode kaker, med kaffe, brus og/eller saft.
Les mer...


Sommeravslutning

Sommeravslutning
Det nærmer seg sommerferie for de fleste og i går avholdt vi vår årlige sommerkonsert
Les mer...


17de mai (er vi så gla' i)

17de mai (er vi så gla' i)
Gratulerer med dagen ... Norge. Det er 17. mai og Madlamark Skolekorps spilte først i gatene i bydelen vår. Flagget ble heist på Madlamark Skole og fedrelandssangen spilt. Så ble det frokost på Grublå på Madlamark, før barnetoget og arrangementet i Madlaleiren.
Les mer...


Nyheter fra musikkorps.no:

Drill – Instruktørkurs i Rogaland
Tau Drill i NM Korpsdrill 2016. Foto: Atle Ommundsen.

Det settes opp instruktørkurs i drill 7-8. september 2024. Denne gangen er det grunnkurs og trener 2 som tilbys.

Følgende kurs vil bli arrangert i 2024-2025:

Helg 1: grunnkurs og trener 2 (september)
Helg 2: trener 1 og trener 3
Helg 3: trener 2 og ung trener
Helg 4: trener 3 og ung trener

Dato og sted for de andre drillkurshelgene denne sesongen kommer snart.


Les mer...