• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Konkurranser
    - NM 2020
    - NM 2018
    - NM 2015
    - NM 2014
    - NM 2013
    - NM 2011
    - NM 2008
    - NM 2006
    - NM 2005
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 

NM 2013
Grillmat til lunsj på Skottevik
 
Grillmat til lunsj på Skottevik
 
Vel blåst.  Musikantene legger vekk instrumentene utenfor konsertsalen.
 
Vel blåst. Musikantene legger vekk instrumentene utenfor konsertsalen.
 
Hilde og Karen tar inot fjerdepremien
 
Hilde og Karen tar inot fjerdepremien
 

Lørdag 22 juni tok Madlamark Skolekorps del i Norgesmesterskapet for skolekorps, janitsjar. Mesterskapet gikk av stabelen i Larvik, nærmere bestemt i Bølgen konserthus på kaien i Larvik. Korpset deltok i 1. divisjon, og det ble en flott fjerdeplass. Vi gratulerer Ulriken Skolekorps fra Bergen med seieren, og Våland Skolekorps med en fin andre plass i 2. divisjon.

Korpset reiste fra Stavanger, Gosen Skole, på torsdag etter skoletid. Dvs. de fleste gjorde det. Det var en del tiende klassinger som måtte få utdelt vitnemålene sine på torsdag kveld, og noen av de var faktisk også del av en flott underholdning. Men altså, de som dro med bussen dro ikke helt til Larvik med en gang. Det var lagt opp til en overnatting på Skottevik Feriesenter, nær Kristiansand. Her skulle det lades opp med øving, øving og øving. Og litt bading. Det var grillmat til kvelds, og til lunsj på fredag. Fredag ettermiddag var det nesten fullt korps og siste finpussen ble lagt. Det regnet stikker og strå, men en kyndig grillsjef fikk allikevel til en flott lunsj.

Så gikk turen til Larvik. Vi overnattet på Sky skole – egen ving. Konkurransedagen var relativt fin. Første divisjon var sist i ilden, og Madlamark var på scenen kl. 15:00. Her var både turledere og tilreisende foreldre og familie men groupies var det nok litt lite av. Det var nok kanskje litt skuffende for gjengen av blaserte musikere. Men, det ble en fin fremføring, flott trykk i åpnings og avslutningspartiet, og rolig flyt i midten. Det er all grunn til å være stolte av denne prestasjonen. (se korpsene live i Larvik på TV 2 Sumo )

Festkonsert og premieutdelingen ble avholdt i samme lokale som konkurransen. Og den var med respekt å melde altfor liten. Selv om det ble trykket inn med mennesker, var det musikanter som ikke fikk sett festkonserten, selv om den ble sendt på video i tilliggende saler. Så var det premieutdeling, og korpset vårt måtte holde ut nesten helt til slutt. Da det var fire korps igjen, ble Madlamark ropt opp. Det ble en delt fjerde plass. Det betyr jo at Madlamark Skolekorps er det fjerde beste janitsjar skolekorpset i landet. Og det er vel bra.

Det var en sliten gjeng som overnattet en siste natt på Sky Skole, med tidlig avgang til Gardermoen. Alle hovedkorpsmusikantene, minus en, satte seg på fly til Budapest.

Godt jobba musikanter og dirigent Martin, korpsturen er dere vel fortjent.

Gregar
Get Adobe Reader  Dommerkommentarer Read file